Enveloppen Spaarfestijn

Enveloppen Spaarfestijn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Enveloppen Spaarfestijn.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Uw publiek verzamelt de kassabonnen van de deelnemende winkeliers tot een bepaalde waarde. Doet deze in één van de speciale deelname enveloppen en stopt vervolgens de envelop, voorzien van de NAW gegevens, in één van de spaar bussen. Wij kondigen de actie aan via poster en flyers. Wij leveren u tevens een persbericht en advertentie print voor deze actie. De actie duurt 4 weken en de laatste dag worden er tijdens een grote show de prijswinnaars bekend gemaakt.

De actie is naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld:

  •  Wekelijks entertainment dat uw publiek attendeert op de actie, zoals clowns of piccolo’s
  •  Tussentijdse trekkingen

Boeken of een optie plaatsen voor Enveloppen Spaarfestijn?

Voor meer informatie over Enveloppen Spaarfestijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Enveloppen Spaarfestijn

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Consumenten Acties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19883 mensen

Specificaties van Enveloppen Spaarfestijn

  • Tijdsduur:
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Enveloppen Spaarfestijn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Enveloppen Spaarfestijn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.