Nieuwe show van Ernst en Bobbie vanaf nu te boeken.

31/01/2014

Na het succes van de 'Soepkippen show (ongeplukt)' komen Ernst en Bobbie met een nieuw half uur durend programma, namelijk de 'Doe mee als je durft show'!

Het populaire kinderduo brengt een groot gedeelte van hun hits ten gehore én er wordt weer een hoop gelachen om deze twee grootste soepkippen van Nederland. Uniek aan de 'Doe mee als je durft show' is dat kinderen, vaders en moeders mee kunnen doen op het toneel. Samen met het publiek zorgen Ernst en Bobbie voor een super vrolijk en muzikaal optreden.

Ernst, Bobbie en de Rest is een kinderserie die al sinds 1998 te zien is op de Nederlandse televisie. Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker géén geweld: dat zijn de voornaamste ingrediënten van Ernst en Bobbie. 

Boeking of een optie plaatsen voor Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.