Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show

Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al sinds 1998 zijn de jeugdhelden Ernst en Bobbie te zien op de Nederlandse televisie. Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, veel lachen, een beetje educatie, veel kattenkwaad en zeker géén geweld, zijn de voornaamste ingrediënten van het programma.

'Doe mee als je durft show'

Het populaire kinderduo brengt een groot gedeelte van hun hits ten gehore én er wordt weer een hoop gelachen om deze twee grootste soepkippen van Nederland. Uniek aan de 'Doe mee als je durft show' is dat kinderen, vaders en moeders mee kunnen doen op het toneel. Samen met het publiek zorgen Ernst en Bobbie voor een super vrolijk en muzikaal optreden. 

Boeken of een optie plaatsen voor Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show?

Voor meer informatie over Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 50311 mensen

Specificaties van Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ernst en Bobbie - Doe mee als je durft show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.