Realityserie voor Nathalie Makoma

28/08/2015

Congolese Bruiloft Op Het Platteland

Op Congolese wijze trouwen op het Nederlandse platteland? Nathalie Makoma en haar toekomstige echtgenoot JC gaan het doen. In de aanloop naar deze bijzondere bruiloft word het setje gevolgd door RTL.

Realityserie Nathalie Makoma

RTL lanceert namelijk vanaf dinsdag 1 september de nieuwe realityserie ‘Nathalie Makoma: Congolese Bruiloft Op Het Platteland’. Alvorens het stel de ringen kan gaan uitwisselen dient JC eerst aan alle eisen te voldoen, die de familie van Nathalie aan de bruidsschat heeft gesteld. Wanneer hij hier niet in slaagt kan het huwelijk zomaar worden afgeblazen.
 
Nathalie Makoma eindigde als tweede bij ‘Idols 4’, dit geld als haar doorbraak. Na Idols was Makoma in verschillende tv-programma’s te zien. Dit alles maakt dat Makoma mateloos populair is in haar geboorteland en tijdens haar tours kan ze rekenen op uitverkochte zalen.

 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Nathalie Makoma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nathalie Makoma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.