Idols-ster in auto bevallen van zoontje

27/07/2012

Nathalie Makoma is vannacht bevallen van een zoontje. De zangeres uit Idols 4 beviel op een wel heel bijzondere manier…

Nathalie Makoma kennen we nog als de souldiva uit Idols 4. De zangeres stond al een poosje op knappen maar vandaag wa sheet dan zover: het kindje kondigde zich aan en dus sprongen Nathalie en haar vriend Jean Claude in de auto om naar het ziekenhuis te gaan. Volgens de artsen in het ziekenhuis had ze echter te weinig ontsluiting en dus werd het stel weer heengezonden.

Eenmaal thuis wist ze het echt zeker: mijn kind komt nu! Eenmaal weer in de auto naar het ziekenhuis vond de kleine het wel welletjes. Voldoend ontsluiting of niet: Nathalie beviel in de auto van ene kerngezonde zoon: Giovanni. Haar vriend heeft het ventje gehaald. Voor de deur van het ziekenhuis is uiteindelijk de navelstreng doorgeknipt.

De manager van de zangeres laat aan RTL Boulevard weten dat het moeder en kind het goed maken. "Ondanks dat het een bizarre bevalling was is het allemaal wel goed gegaan."

Het jongetje heet Giovanni Claudio en is vernoemd naar zijn vader. Het ventje is 47 centimeter lang en weegt 3080 gram.

Vanavond meer in RTL Boulevard!

Bron: RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Nathalie Makoma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nathalie Makoma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.