Nathalie Makoma

Nathalie Makoma Boeken of Inhuren? | JB Productions Nick van Ormondt

Nathalie Makoma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nathalie Makoma.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nathalie is een podiumdier met een verhaal. Ze is méér dan die energieke diva met de onnavolgbare stem. Tegelijkertijd is ze een ingetogen, haast verlegen persoonlijkheid. Pas op het podium verandert ze in iemand die alles durft!

Van Dance classics tot de nieuwste hits, allemaal komen ze voorbij in Nathalie’s show.

Er staat echt een persoonlijkheid op het podium met de uitstraling van een superster. Met haar stem en enthousiasme kan niemand blijven zitten en binnen no-time is dan ook de dansvloer gevuld. Niets is Nathalie te gek en de energie van deze powervrouw werkt aanstekelijk.

Nathalie's deelname aan Idols

Van ‘Proud Mary’ van Ike en Tina Turner tot ‘Stayin’ Alive’ van The Bee Gees: bij elk nummer gaat het dak eraf. Jerney Kaagman noemt haar een ‘bühnebeest’, terwijl Gordon haar vergelijkt met Jocelyn Brown, Tina Turner en Beyoncé (Nathalies grote voorbeeld). Uiteindelijk wordt Nathalie in een zinderende finale tweede. 

Ze trad de afgelopen jaren op tijdens o.a. de Radiobitches Awards, het FunX nieuwjaarsfeest, Live38 en de uitreiking van de Martin Luther King award. Op veel bedrijfsfeesten verzorgde zij de spetterende finale-act en tijdens de optredens voor bijvoorbeeld de “Milleniumdoelentour” en de Human Rights award-uitreiking op het Binnenhof zong zij heel integer en met gevoel de juiste songs. Nathalie was ook te zien tijdens de “Mattheus Masterclass” waar zij voor het eerst dit klassieke stuk voor de nationale televisie mocht zingen.

Momenteel is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe songs. Songs zoals Nathalie het zelf wil… met oa soul, funk, dance, pop en rock invloeden. Nathalie staat aan het begin van een prachtige carrière als singer/songwriter én muzikant. Want naast het zingen, schrijft Nathalie zelf ook songs én daarnaast bespeelt ze ook nog diverse instrumenten!

“Met haar immense bos krullen, volle stem en energieke aanwezigheid is het een verrassend plezierige show om naar te kijken.” – uit: OOR over Nathalie Makoma!

“Nathalie heeft een mooie stem die de hoge en lage noten goed haalt. Haar bandleden geven extra schwung aan de show, en dat benadrukt de waarde die een live band kan hebben. Zelfs het pittige ‘Proud Mary’ wordt met verve door Nathalie vertolkt. Ze heeft het talent om het ver te gaan schoppen.” – uit: 3VOOR12

Boeken of een optie plaatsen voor Nathalie Makoma?

Voor meer informatie over Nathalie Makoma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nathalie Makoma

Deze act is bekeken door 55088 mensen

Specificaties van Nathalie Makoma

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon