Mega Mindy

Mega Mindy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Mindy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze meeslepende detectivereeks met sterke plots, uitgebalanceerde karakters en een cast om u tegen te zeggen is immens populair in Nederland.

Mega Mindy is een nostalgische terugkeer in de tijd, maar dan wel in een hedendaags jasje gestoken. Eigenlijk een echte superwoman dus, want Mega Mindy is niemand minder dan Mieke, die dankzij een capsule in het labo van haar opa Fonkel wordt getransformeerd tot een coole superheldin.

Mega Mindy is een topproductie van Studio 100

Wanneer de stad geteisterd wordt door diefstal, onrecht of oplichterij, dan verandert Mieke in haar alter ego Mega Mindy en heeft zij dé oplossing. Dankzij de speciale uitvindingen van Opa Fonkel weet zij de plek des onheils steeds op tijd te vinden. En dat is nodig, want haar transformatie van Mieke naar Mega Mindy is niet voor eeuwig maar slechts voor een bepaalde tijd. Mega Mindy houdt van eerlijkheid, is superslim en is enorm nieuwsgierig. Hierdoor is ze de perfecte detective en een superheldin!

Ook muzikaal is Mindy niet weg te denken uit de hedendaagse muziekwereld

Haar eerste single “Ik ben Mega Mindy” was dan ook een schot in de roos.

Mega Mindy is vanaf heden te boeken voor een Meet & Greet of Live Optreden op jouw locatie.
Informeer naar de mogelijkheden.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Mega Mindy?

Voor meer informatie over Mega Mindy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mega Mindy

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 29860 mensen

Specificaties van Mega Mindy

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Mindy

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Mindy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.