Christian Farla - Illusionist

Christian Farla - Illusionist boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christian Farla - Illusionist.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Master illusionist Christian Farla brengt met zijn nieuwe show de magie van Las Vegas naar Nederland!

Spectaculair, trendy en glamorous, zo kan de illusionist Christian Farla, bijgestaan door zijn showgirls Bianca, Vanessa & Marieke, het best worden omschreven. Zij hebben hun naam in het showbizzvak gevestigd en behoren thans tot de absolute wereldtop op het gebied van magic- en illusieshows..

Prijzen zijn er al genoeg gewonnen. Zo is hij maar liefst drie keer Nederlands Kampioen Illusie geworden, ontving de Grand Prix Magic 2001, de Magician of the Year award en de IAAPA BIG E award 2004 was voor de beste show in een attractiepark , in dit geval de Efteling en de prestigieuze Merlin Award 2006 voor “illusionist of the year” welke werd uitgereikt door Davod Copperfield in Las Vegas.

Christian Farla heeft de afgelopen jaren miljoenen bezoekers getrokken voor één van zijn shows, avond aan avond hebben ze onder meer gestaan in The Dinnershow Of The Centuries in Studio21 en ook hun wonderlijke Efteling Show heeft vele liefhebbers getrokken. Ook de 2 avondvullende theatershows “Illusions From Las Vegas “trekken momenteel volle zalen en ontving al een publieksbeoordeling van 8,9.

David Copperfield : This guy is the future of magic !……………

Siegfried & Roy : Mind Blowing and spectaculaire !!………………

Boeken of een optie plaatsen voor Christian Farla - Illusionist?

Voor meer informatie over Christian Farla - Illusionist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christian Farla - Illusionist

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 51025 mensen

Specificaties van Christian Farla - Illusionist

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten, 1 x 20 minuten
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Christian Farla - Illusionist

Spectaculair, trendy en eigenzinnig, zo kan de illusionist Christian Farla, bijgestaan door zijn Showgirls of Magic, het best worden omschreven. Hij heeft zijn naam in het showbizzvak gevestigd en behoort thans tot de absolute wereldtop op het gebied van magic- en illusieshows.

Na de middelbare school reist hij in zijn grote vakanties mee met het circus en leert de fijne kneepjes van het artiesten en variété vak. Na zijn diensttijd leert hij in 1992 tijdens een optreden de sexy danseres Bianca van den Ende kennen. Samen groeit de liefde voor magie en een nieuw illusionistenduo ontstaat in showbizzland. De jaren daarop worden zij volop met hun illusieshow geboekt voor bedrijfsfeesten, productpresentaties en openbare evenementen. Sinds deze samenwerking zijn zij onafscheidelijk.
In 1993 wordt het duo Nederlands Kampioen Illusie tijdens het Nederlands Kampioenschap Magic in Zwolle. In 1996 tekenen zij hun eerste grote contract bij Joop van den Ende Evenementen en verzorgen talloze illusieshows in studio 1 en 7 in Aalsmeer (later showbizz city). In 1999 en 2001 wordt er wederom een 1ste prijs behaald tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Magic en Christian ontvangt de felbegeerde Henk Vermeiden Trofee(de hoogst haalbare onderscheiding tijdens het concours). In 2002 staan zij ruim 80 keer op de planken tijdens de Zonnebloemtournee. Hier worden zij gespot door Frank Wentink die het duo een 2 jarig contract aanbiedt in zijn dinnershow in studio 21 te Hilversum. Daar groeit het duo letterlijk uit tot een wereld-act. De 500ste show van Christian Farla vond plaats in Walibi World.

Christian Farla presenteerde eigen shows in diverse parken en locaties zoals;

De Efteling
Las Vegas bij het wereldberoemde illusionistenduo Siegfried en Roy
Drievliet
Talrijke Theaters
Walibi World
Phantasialand
Kerstcircus Ahoy
Het feest van Sinterklaas
grootste goochelcongres in Blackpool Engeland

Tijdens het drukke seizoen heeft Christian nog tijd weten te vinden om een gastrol te spelen in de nieuwe Sinterklaasfilm "Sint & Diego, De Magische bron van Myra". De film is rond oktober 2012 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Referenties:
Christian Farla heeft gewerkt voor en met ontelbare internationale bedrijven zoals Texaco, Shell, BMW, TNT, Rabobank, Wentink Events, Efteling, Drievliet, Walibi World, Continental, Dreamnight, Opkikker, KPN en NS.

Onderscheidingen:
2009 'IAAPA Big E Award for Best themeparkshow in the world' (voor de show in Walibi World)
2009 'Merlin-award for Best International Magic Show of the Year'
2008 'Mandrake d'Or Award'
2007 'Champion de Europe de Magie'
2006 'Merlin-Award for International Magician of the Year'
2003 'IAAPA Big E Award for Best themeparkshow in the world'
2001 Henk Vermeiden Trofee
2001 Eerste prijs Illusionisme Nederlandse Kampioenschappen
1999 Eerste prijs Illusionisme Nederlandse Kampioenschappen
1993 Eerste prijs Illusionisme Nederlandse Kampioenschappen
1982 Eerste prijs Nederlandse Kampioenschappen Junioren

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Christian Farla - Illusionist

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christian Farla - Illusionist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.