Christian Farla - Illusionist

Christian Farla - Illusionist boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christian Farla - Illusionist.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Master illusionist Christian Farla brengt met zijn nieuwe show de magie van Las Vegas naar Nederland!

Spectaculair, trendy en glamorous, zo kan de illusionist Christian Farla, bijgestaan door zijn showgirls Bianca, Vanessa & Marieke, het best worden omschreven. Zij hebben hun naam in het showbizzvak gevestigd en behoren thans tot de absolute wereldtop op het gebied van magic- en illusieshows..

Prijzen zijn er al genoeg gewonnen. Zo is hij maar liefst drie keer Nederlands Kampioen Illusie geworden, ontving de Grand Prix Magic 2001, de Magician of the Year award en de IAAPA BIG E award 2004 was voor de beste show in een attractiepark , in dit geval de Efteling en de prestigieuze Merlin Award 2006 voor “illusionist of the year” welke werd uitgereikt door Davod Copperfield in Las Vegas.

Christian Farla heeft de afgelopen jaren miljoenen bezoekers getrokken voor één van zijn shows, avond aan avond hebben ze onder meer gestaan in The Dinnershow Of The Centuries in Studio21 en ook hun wonderlijke Efteling Show heeft vele liefhebbers getrokken. Ook de 2 avondvullende theatershows “Illusions From Las Vegas “trekken momenteel volle zalen en ontving al een publieksbeoordeling van 8,9.

David Copperfield : This guy is the future of magic !……………

Siegfried & Roy : Mind Blowing and spectaculaire !!………………

Boeken of een optie plaatsen voor Christian Farla - Illusionist?

Voor meer informatie over Christian Farla - Illusionist kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Christian Farla - Illusionist

Deze act is bekeken door 28620 mensen

Specificaties van Christian Farla - Illusionist

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten, 1 x 20 minuten
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon