Clown Jopie en Tante Angelique lanceren Sint hit “Sinterklaas Kom van dat dak af”

21/10/2013

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single en gelijknamige Sinterklaas album: “Sinterklaas. Kom van dat dak af”. Aad Klaris bewerkte de hit van Peter Koelewijn tot een super spetterende Sinterklaas versie. Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas, kom van dat dak af” is op het lijf geschreven van het vrolijkste kinderduo van Nederland. De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites. Met “Sinterklaas.Kom van dat dak af” kan Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker vieren.

Single is afkomstig van het gelijknamige CD album

Om het Sinterklaasfeest nog gezelliger en muzikaler te maken, brengen Clown Jopie en Tante Angelique tevens een nieuwe Sinterklaas CD uit: “Sinterklaas, Kom van dat dak af”. De Sint CD telt 15 gezellige liedjes. Jeroen van den Berg, Aad Klaris en Paul Kooijman schreven de teksten van de verschillende liedjes. Aad Klaris componeerde de muziek. Men kan mee “rocken”  met “Sinterklaas, kom van dat dak af”. Alle goede eigenschappen van het trouwe paard van de Sint worden bezongen in: “Amerigo”,  “Pietje moet op dieet” beschrijft op een gezellige manier dat je beter maar niet te veel kan eten. “Hoera, voor de Sint” is een ode aan Sinterklaas. In “Kazie kaza kazoe” bezingen Jopie en Angelique wat je allemaal met een “kazoetje” kan doen. "Sinterklaas yoi, yoi, yo” en “De Zwarte Pieten polka”  zijn echte Clown Jopie en Tante Angelique meedoe nummers. “Au, au, au” en het latino getinte “Si-sa-Sinterklaassie” zijn bekende Jopie en Angelique Sint songs. Twee medleys met de bekende Sinterklaasliedjes maken de CD van het frisse, vrolijke en fruitige kinderduo tot een echte onvervalste Sinterklaas CD met voor “elk wat wils” Clown Jopie & Tante Angelique maken met hun CD album “Sinterklaas Kom van dat dak af “  het Sinterklaas feest nog vrolijker en nog gezelliger. Hun liedjes zorgen er voor dat het Sint feest weer een feest wordt voor iedereen, voor klein en groot en voor jong en oud.

In het “Hof van Assendelft”, het Streekmuseum Hoeksche Waard te Heinenoord is donderdag 3 oktober de videoclip van de single: “Sinterklaas, kom van dat dak af” opgenomen.                                                                                                          

Met “Sinterklaas.Kom van dat dak af” kan Sinterklaas zijn verjaardag nog vrolijker en feestelijker vieren.      

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.