This is Beethoven

This is Beethoven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van This is Beethoven.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is BEETHOVEN, not just a coverband

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire

Van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Boeken of een optie plaatsen voor This is Beethoven?

Voor meer informatie over This is Beethoven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor This is Beethoven

Deze act is bekeken door 38996 mensen

Specificaties van This is Beethoven

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur, 1 x 75 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1500 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Begeleiding: 6 personen