This is Beethoven

This is Beethoven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van This is Beethoven.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

This is BEETHOVEN, not just a coverband

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyonce, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl…Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers en CO2 maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire

Van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90.  Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Boeken of een optie plaatsen voor This is Beethoven?

Voor meer informatie over This is Beethoven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor This is Beethoven

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 61161 mensen

Specificaties van This is Beethoven

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 5 uur, 1 x 75 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1500 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van This is Beethoven

BEETHOVEN ROCKS!

In de ruim 12 jaar dat Beethoven nu bestaat, heeft de band nooit stilgezeten. Elk jaar weer heeft zij zich verder ontwikkeld, altijd vernieuwend en trendsettend. Zo staat Beethoven inmiddels al vele jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit.

Steeds verrassend: 4 leadzangers

De passie en de creativiteit zijn nog springlevend en hebben we weer naar nieuwe wegen gezocht om nog veelzijdiger te zijn en ons publiek nog meer “Beethoven” te geven.
Uniek aan Beethoven is, dat wij werken met maar liefst vier leadzangers, met elk hun eigen sound en stijl. Zij wisselen elkaar af op het podium, zodat er steeds iets nieuws gebeurt op het podium en een optreden altijd verrassend is en nooit verveelt.
Sinds dit jaar zijn de gelederen versterkt met twee fantastische jonge muzikanten, zodat we nu met zijn zevenen zijn tijdens openbare optredens en grote evenementen. Zo hebben we een nog betere en intense, nieuwe sound gecreëerd en is er niets wat we niet kunnen spelen.

Repertoire

Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken. Het wordt dan ook met zorg uitgezocht en samengesteld. Zo spelen we de absoluut nieuwste songs uit de Hitlijsten. Daarnaast doen we ook het beste van de Nineties, gaan we de gabbermuziek van de Happy Hardcore-tijd niet uit de weg, mixen we Old-school Hip-Hop met hedendaagse rap, gaat het dak eraf met lekkere Nederlandstalige liedjes en stampende feestmuziek en hebben we fantastische Bubblin-medleys. Als klap op de vuurpijl sluiten we af met onze dance-serie die een ware Sensation White party op gang brengt.
Beethovens grootste kracht is echter dat we niet werken met vaste setlists, maar dat we vanaf het podium ons publiek en de sfeer scannen en daar ons repertoire ter plekke op aanpassen.

Show

Naast een onuitputtelijk repertoire is ook het showelement bij Beethoven erg belangrijk. We hebben een zelfontwikkelde, verrassende podiumopstelling waarbij we gebruik van de allernieuwste LED technieken, Ledwalls, bewegend licht en rgb ledstrips .Wij vertonen op onze Ledwalls, clips, zelfgemaakte filmpjes, meezingteksten, en sfeerbeelden .

Beethoven in 2011 is very much alive and kicking en de magie van de band straalt als nooit tevoren. Door haar nooit aflatend enthousiasme, haar ervaring en professionaliteit, maakt de band elk feest tot een groot succes, waar nog lang over zal worden nagepraat. Je moet het gezien hebben: BEETHOVEN ROCKS!

Artiesten :

Marieke - Zang
Eddy - Zang Percussie
Sonny - Zang
Steven - Zang, Bassgitaar
Rob - Drums
Maus - Keyboards
Alex - Gitaar

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor This is Beethoven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van This is Beethoven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.