DJ Maurice

DJ Maurice boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Maurice.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De zomerhit van Maurice met het Feestteam van 2016 (“Shirt uit en zwaaien”) is ondertussen ruim 1,5 miljoen keer bekeken dus een echte feestklassieker geworden.
Ook dit jaar schoot hij weer raak door samen met Snollebollekes in te springen op de hype “De Vloer is Lava”. Deze knaller is ondertussen al ruim 3 miljoen keer bekeken!

Dus na 20 jaar laat Nederland’s bekendste Après Ski DJ nog steeds zien dat hij een goed gevoel heeft voor wat het publiek leuk vindt.

Dit is natuurlijk ook goed te merken tijdens zijn vele optredens.
Naast zijn boekingsbureau en management taken voor diverse artiesten is hij ook nog erg aktief als producer voor o.a. Snollebollekes, Marco Kraats, Pascal Redeker en Huub Hangop.
 
Aangezien het winter/feestseizoen weer is begonnen, zit de agenda weer goed vol met Oktoberfesten en de Après Ski Safari on Tour. Deze complete Après Ski show (met danseressen en zangers) gaat weer door heel het land de komende maanden.

Ook is DJ Maurice nog steeds solo te boeken voor een knallende 2 uur set!
 

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Maurice?

Voor meer informatie over DJ Maurice kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Maurice

Deze act is bekeken door 37492 mensen

Specificaties van DJ Maurice

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland