Band Mooi Wark

Band Mooi Wark boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Band Mooi Wark.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens de live show, die bol staat van interactie tussen publiek en band, spettert de lol en grappenmakerij van het podium. Zelfs de bandleden weten van te voren niet hoe het avondje zal verlopen. Elk optreden is een verassing.

Als leidraad door de show lopen de eigen nummers, die van lekkere rock’n roll, naar een ballade tot een feestnummer voor een vrolijk mix van herkenning zorgen. Vele hits die de band door de jaren bij de piratenstations heeft gehad, passeren de revue, o.a. “’zwoegen in ’t heu-j”, “vissen” (langs de waterkant), “G**l as een bossie siepels in augustus” e.v.a.

Boeken of een optie plaatsen voor Band Mooi Wark?

Voor meer informatie over Band Mooi Wark kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Band Mooi Wark

Deze act is bekeken door 57391 mensen

Specificaties van Band Mooi Wark

  • Tijdsduur: 2 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 1500 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Band Mooi Wark

Sinds de hit-singles “IDIOOT”, "BOKKIE OF EEN GEITTIE", "IN DE BLOTE KONT", "ACHTER DE TENT" en "SCHIJT AAN REGELS" heeft de in 1992 opgerichte Drentse rock & roll band Mooi Wark een groot deel van Nederland veroverd en inmiddels landelijke bekendheid verworven. Vele zalen en feesttenten zijn in de afgelopen jaren plat gespeeld. Van de albums "Gewoon Idioot" (2006) en "Bok ‘m d’r op" (2008), beide geproduceerd door Dick Kemper (ex-Vandenberg), zijn inmiddels al bijna 20.000 stuks over de toonbank gegaan.

Het nummer "In de blote kont" (2007) heeft Wooi Wark geen windeieren gelegd, want zowel in 2007 als in 2008 deed de band meer dan 100 live-shows in feesttenten, discotheken, zalen en op festivals. Mooi Wark behoort daarmee tot één van de grootste live-bands van Nederland. Paradiso Amsterdam, het Zwarte Cross Festival, de Mega-Piratenfestijnen, Dauwpop en het Gelredome (Giga-Piratenfestijn) zijn een greep uit de tourlijst.

Mooi Wark is bovendien een graag geziene gast bij de landelijke TV- en radiostations. Zo waren ze te gast bij Jensen! (RTL) en maakten ze een week lang Hilversum onveilig in opdracht van Radio 3FM deejay Rob Stenders. Giel Beelen (3FM) heeft Mooi Wark met regelmaat in de studio en onlangs werd de band door BNN en de NOS gevolgd met een cameraploeg voor 3FM’s Serious Request. Mooi Wark ging onder de noemer "One day world tour" op wereldtournee, welke exact één dag duurde. Hierbij werden de plaatsen America, Moscou, Denemarken, Polen en Engeland aangedaan (allen in Nederland), waarbij de opbrengst geheel ten goede kwam aan het goede doel.

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ’n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Het succes van Mooi Wark bereikt in 2008 het eerste hoogtepunt, als de band optreedt in een bomvol Paradiso te Amsterdam. Zo’n 1500 bezoekers trokken eind september naar de poptempel van Nederland om samen met Mooi Wark het platteland te vertegenwoordigen. Van dit concert is een live-registratie gemaakt en deze is eind 2008 verschenen op een luxe dubbel-DVD, inclusief de documentaire "De weg naar Paradiso", waarbij de band gevolgd is in de aanloop naar Paradiso.

Onder de noemer "Rock & Rodzooi" zal Mooi Wark ook in 2009 weer door heel Nederland reizen. Met ruim 100 shows, die in het teken staan van het thema "hot rod", zit het jaar wederom zo goed als vol en zal het publiek (siepelrockers) weer veel nieuwe dingen te horen, maar ook te zien krijgen. In het voorjaar wordt het nieuwe album verwacht.

2009 wordt een hot en magisch jaar voor Mooi Wark!

Mooi Wark is:
Bert Koops (leadzang en gitaar)
William Bossong (basgitaar)
Arnold Kuik (gitaar)
Dennis Hendriks (drums)

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Band Mooi Wark

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Band Mooi Wark kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.