Tim Douwsma

Tim Douwsma Boeken of Inhuren? | JB Productions Laura Oldenbroek

Tim Douwsma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tim Douwsma.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Tim Douwsma is al vanaf 2007 na zijn deelname aan “So you wanna be a popstar” een graag geziene gast in televisieland. In 2009 scoort hij met zijn single “Wil je bij me blijven slapen”. In 2012 doet hij mee aan het nationaal Songfestival en in 2015 zien we hem in de musical Grease.

Tim is van alle markten thuis van presentatie tot zang

Buiten zijn succesvolle carrière als presentator voor bijvoorbeeld AVROTROS en Zapp gaan we ons in 2018 richten op zijn zangcarrière. Het begon al in 2017 met een duet single met Henk Dissel getiteld “Het Gevoel” en nu in 2018 liggen er 3 knallers van hits gereed. De eerste single hiervan zal in maart gereleasd worden en is geschreven door niemand minder dan Nielson. Met zijn verschijning gaat elk vrouwenhart sneller kloppen. 

Tim Douwsma's tape poweract show is gevuld met nummers als bijv.

 • Sexy als ik Dans
 • Een Zomeravond met jou
 • Wil je bij me blijven slapen
 • Beauty and the Brains
 • Het Gevoel
 • etc. etc.

Boeken of een optie plaatsen voor Tim Douwsma?

Voor meer informatie over Tim Douwsma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tim Douwsma

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 67485 mensen

Specificaties van Tim Douwsma

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief B-set / M-set
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Tim Douwsma

Tim is geboren op 4 november 1987 in Drachten. Vanaf kleins af aan staat vast dat Tim een talent is in het entertainen van mensen. Hij doet graag mee aan talentenjachten en weet die, met name door zijn enorme enthousiasme en weergaloze uitstraling, regelmatig te winnen. Tim’s talent komt dus al snel bovendrijven.

Pas na zijn 17de krijgt hij zelf langzaam in de gaten dat hij ‘iets’ wil gaan doen in de showbizz. Hij wordt gevraagd om auditie te doen voor het personage Noud in de super populaire televisiehit Goede Tijden Slechte Tijden. Tim schopt het tot de laatste 3 en weet het vanaf dat moment absoluut zeker: Ik wil entertainen!

Tim gaat vervolgens naar Groningen om zang-, acteer- en presentatielessen te volgen. Hij wil echt iets kunnen en zet alles op zij voor een stevige carrière. Maar het gaat pas echt los wanneer hij mee doet aan het SBS6 televisieprogramma: So You Wannabe A Popstar waar hij uiteindelijk 5e wordt!

Tim gaat als een speer en neemt zijn eerste single op. ‘Wil Je Bij Me Blijven Slapen`is de titel van dit aanstekelijke liedje dat een regelrechte knaller wordt en uiteindelijk een mooie 18e plaats in de MEGAcharts verovert. Vele optredens volgen en van elk optreden maakt Tim een fantastisch feest! Tim breekt definitief door.

Toch blijft het kriebelen om ook te gaan presenteren. Hij wordt gevraagd door het populaire RTL4 televisieprogramma Life and Cooking om een item te presenteren. Als ‘lekker hapje’ staat Tim op locaties door heel Nederland en is hij regelmatig te zien in de studio in Hilversum.

Binnenkort zal Tim zijn filmdebuut maken in de nieuwe bioscoopfilm`De hel van 63`.
Een prachtig project met een mooie cast met onder andere Chris Zegers en Cas Janssen. Een enorme uitdaging dat het multitalent van Tim dubbeldik onderstreept.

Dat Tim een blijvertje is staat vast. Met zijn leuke frisse uitstraling en zijn eigen stemgeluid is Tim klaar voor de toekomst. Entertainen is zijn passie, en alles waar je zelf in gelooft komt goed.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Tim Douwsma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tim Douwsma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.