Tim Douwsma

Tim Douwsma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tim Douwsma.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tim Douwsma is een veelzijdig persoon die zijn naam waar maakt, ongeacht op welk podium hij staat. Tim timmert flink aan de weg. Als gezicht van de TROS presenteert de CupCakeCup en Karaoke Kids.

Tim Douwsma; zanger, acteur en presentator. Oftewel van alle markten thuis! In 2007 verwerft Tim Douwsma, nationale bekendheid door zijn deelname aan het SBS6 programma So You Wanna Be a Popstar. Het luidt de start in van zijn muzikale carrière, die sindsdien niet meer lijkt te eindigen!

In 2014 werd bekend dat Tim de presentator werd van AVRO Junior Dance en gaf  hij de punten voor Nederland in de finale van het Eurovisiesongfestival. Door het geven van de punten van Eurovisiesongfestival is er een golf ontstaan van positieve publiciteit in heel Europa. Hij wordt bekroond als: The Dutch Hot Guy!

Op muzikaal gebied zal Tim dit jaar nog meer van zichzelf laten zien. Zijn eerste single Dat ding met jou kwam op 10 februari 2017 uit. Samen met goede vriend Jimmy van den Nieuwenhuizen is hij de studio in gedoken, wat resulteerde in deze fantastische single!
Tim is trots op de nieuwe track: “Het is het voor mij erg bijzonder dat ik deze single in eigen beheer uitbreng.”

Vanaf heden is Tim ook te boeken als DJ.

Een oude passie die hij nieuw leven heeft ingeblazen. Zijn muziekstijl is breed en divers. House, Urban, Top40 en 80-90’s passeren de revue. Tim zal per event zijn muziek afstemmen op het publiek.


 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Tim Douwsma?

Voor meer informatie over Tim Douwsma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tim Douwsma

Deze act is bekeken door 25648 mensen

Specificaties van Tim Douwsma

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland