Marijke Helwegen

Marijke Helwegen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marijke Helwegen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marijke Helwegen Icoon van de plastische chirurgie en mediapersoonlijkheid

Marijke Helwegen “Miss Facelift”,  is een begrip in ons land als presentatrice en mediapersoonlijkheid.

“FACELIFT” is tegenwoordige het TOVERWOORD voor renovaties van onroerend goed, vernieuwde automerken en voor verbetering van imago en product.

Aangezien Marijke de personificatie is van de “FACELIFT” in de breedste zin van het woord, is zij bij uitstek geschikt om een dergelijke “FACELIFT” voor uw bedrijf of event te presenteren.

Als spreekster met klasse en humor weet zij elke doelgroep te ontwapenen en maakt een onvergetelijke indruk.

Marijke is niet meer weg te denken uit de mediawereld en wordt dan ook voor vele Tv commercials gevraagd.

Marijke heeft ze een veel bekeken eigen you Tube kanaal waar ze hilarische you tube filmpjes maakt.

Marijke’s optredens zijn altijd spraakmakend en dragen ertoe bij dat Marijke nationale bekendheid geniet, wat haar tot een aanspreekpunt maakt voor elke doelgroep

Marijke’s lach en openheid hebben een ontwapenend effect; vriendelijk men met grote allure weet zij elke ontmoeting tot een bijzondere te maken.

Marijke Helwegen is te boeken voor

  • een opening
  • een speech
  • een presentatie
  • en een meet en greet

Boeken of een optie plaatsen voor Marijke Helwegen?

Voor meer informatie over Marijke Helwegen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marijke Helwegen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44216 mensen

Specificaties van Marijke Helwegen

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Marijke Helwegen

Marijke Helwegen is geboren te Heerlen op 29 december 1948.
Ze begint haar loopbaan met een kantoorbaan maar dat blijkt niet haar beste kant te zijn. Wanneer ze rond haar werk begint met PR en aquisitiewerk begint het succes. Ze komt terecht bij de kliniek van cosmetisch arts Robert Schoemacher. Eerst als vaste klant, maar aangezien ze zo'n grote hoeveelheid operaties heeft ondergaan, blijkt Helwegen ook geschikt om de potentiële cliënten van de kliniek te informeren over de verschillende operaties, de resultaten en de risico's.

Sinds een aantal jaar heeft Marijke ook een programma op de regionale zender Regio TV Utrecht. Samen met medepresentator Keb Kinteh gaat zij in het programma 'Uit in Utrecht' op zoek naar de glitter en de glamour in Utrecht. In 2005 wordt zij uitgeroepen tot Societyvrouw van het Jaar en krijgt zij de Society Award uitgereikt. Over haar leeftijd is Marijke altijd onduidelijk geweest. 'Leeftijd is niet meer dan een paar cijfers in je paspoort' is een van de uitspraken die ze in dit verband wel eens doet. Verdere memorabele quotes van Marijke: "Ik ben prachtig, en jij lijkt tachtig!" en "Lipjes getuit, borstjes vooruit!".

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Marijke Helwegen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marijke Helwegen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.