Renate Verbaan - Gerschtanowitz

Renate Verbaan - Gerschtanowitz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Renate Verbaan - Gerschtanowitz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Renate begon na haar modellen carrière als VJ bij TMF en is inmiddels al jaren een vast gezicht op de Nederlandse televisie.

Van Fotomodel & VJ naar televisie presentatrice

In 2006 stapte Verbaan van TMF over naar RTL, waar zij programma’s als Beauty & The Nerd, RTL Travel’s Hotlist, Revenge of the Nerds en Lost in Tokyo presenteerde. Daarnaast was zij te zien in het reisprogramma RTL Travel: Adrenaline.

Tevens werd Verbaan presentatrice van programma’s als Project Catwalk en Daten in het donker. Bij Net5 presenteerde zij de programma’s Secret Story en Beat the top designer.

Sinds 2012 is Renate op SBS6 te zien, o.a. als showbizzdeskundige bij Show Vandaag en Show Laat.

Boeken of een optie plaatsen voor Renate Verbaan - Gerschtanowitz?

Voor meer informatie over Renate Verbaan - Gerschtanowitz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Renate Verbaan - Gerschtanowitz

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45812 mensen

Specificaties van Renate Verbaan - Gerschtanowitz

  • Tijdsduur: In overleg.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Renate Verbaan - Gerschtanowitz

Op 27 oktober 1979 wordt Renate Verbaan geboren in Rotterdam.
De liefde voor muziek uit zich al heel vroeg tijdens het playbacken van de Dolly Dots.
In haar eindexamen jaar wordt Renate, tijdens het shoppen, ontdenkt door een modellenbureau. Ze doet een fotoshoot en reist vervolgens 8 jaar lang de wereld over als model. Ze woont in Tokyo, Sydney, New York en Parijs. Na al het reizen besluit Renate dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Renate heeft een grote passie voor muziek en is verslaafd aan videoclips. Hierdoor verzamelt ze al haar moed en doet een screentest voor de muziekzender ‘TMF’. En met succes! Tijdens de TMF Awards in 2004 wordt ze door de kijkers gekozen als nieuwe VJ.
Renate gaat weer op reis. Nu als presentatrice van het programma: ‘De Travelfacts’. Inmiddels heeft ze voor diverse programma’s bij TMF artiesten als; ‘Alicia Keys’, ‘Shakira’, ‘Destiny’s Child’, ‘Jamie Cullum’ en ‘Westlife’ geïnterviewd.

Na één jaar TMF staat Renate in april 2005 in Ahoy om de tiende editie van de TMF Awards te presenteren. Dagelijks presenteert Renate het programma: ‘Re:action’. Een live programma waarbij ze diverse gasten ontvangt en veel interactie heeft met de kijkers. Renate heeft de juiste keuze gemaakt, want ze gaat iedere dag met plezier naar haar werk!

Op 13 oktober 2006 presenteert Renate de TMF Awards en neemt hiermee afscheid van TMF. Ze maakt de overstap naar RTL5, waar ze op reis gaat voor ‘RTL Travel’s Hotlist’. Haar eerste reportage maakt ze in Zuid-Afrika. Ook presenteert Renate samen met Matthias Coppens het programma: ‘Beauty & de Nerd’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Renate Verbaan - Gerschtanowitz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Renate Verbaan - Gerschtanowitz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.