Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow

Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Elk kwartier is de klant koning.

Alle deelnemende winkeliers bieden een van te voren vastgesteld kwartier bepaalde artikelen met korting aan. Een swingende presentator promoot deze flitsende actie kwartier actie tijdens dat kwartier voor uw winkel.
Met zijn mobiele geluidsset gaat hij van winkel tot winkel. Als klantenmagneet 'raast' deze actie door uw winkelcentrum.

Extra:

Indien de acties van te voren bekend zijn, is het mogelijk om bij ons posters te laten drukken met daarop welke actie welk kwartier waar plaats vindt. Deelnemende winkeliers kunnen van te voren deze posters ophangen in hun winkel. Zodat het publiek precies weet waar wanneer een actie is.

Boeken of een optie plaatsen voor Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow?

Voor meer informatie over Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Winkelcentrum Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42725 mensen

Specificaties van Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kwartier Actie - Winkelcentrum Spelshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.