Eindejaars Show

Eindejaars Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Eindejaars Show.

Prijs op aanvraag

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Halverwege november of begin december gaat de spaaractie van start.
In uw winkelcentrum gaan de klanten stempels of stickers sparen op een spaarkaart. Deze stempels of stickers ontvangen zij van de deelnemende winkeliers in het winkelcentrum. Wanneer de spaarkaart eenmaal vol is kunnen ze deze deponeren in een spaarton. Ook kan de actie gespeeld worden met enveloppen waarin men een bepaald bedrag aan bonnen moet verzamelen.

Ongeveer een week voor Oudjaarsdag worden er een bepaald aantal kaarten getrokken (aantal kunt u bepalen) de winnaars worden uitgenodigd om op Oudjaarsdag naar het winkelcentrum te komen. Hier vindt de Eindejaarsshow plaats.

Voor de Eindejaarsshow worden prijzen beschikbaar gesteld door winkeliers uit het winkelcentrum. Uit een grote bak op het podium zal de presentator van de show steeds een winnende spaarkaart trekken. Hij begint met het weggeven van de kleine prijzen. Hoe langer een kaart in de bak blijft zitten hoe meer kans er voor die persoon is om een grote prijs te winnen. Want de grote prijzen worden als laatste weggegeven.

Een spannende Show om het jaar spectaculair af te sluiten !

Bestaande uit:
* Een spaaractie (stempels, stickers, enveloppen etc.)
* Het bijbehoorende drukwerk
* Posters
* Advertentie
* Spaartonnen (bruikleen)
* Podium
* Presentator
* Licht en geluid

Graag bespreken we vooraf de exacte details en maken we een offerte op maat.

Boeken of een optie plaatsen voor Eindejaars Show?

Voor meer informatie over Eindejaars Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Eindejaars Show

Deze act is bekeken door 8077 mensen

Specificaties van Eindejaars Show

  • Tijdsduur: