Bouke

Bouke boeken voor een optreden | JB Productions Fotografie: Xandro Media

Bouke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bouke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Bouke is geboren in Emmen (Drenthe). Hij zong op jonge leeftijd thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon. Zijn grote idolen waren Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones. 
Bouke moet worden ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. Zijn laatste single "Hot Sexy Mama" is een eigen compositie. Hierin komt de rocker in Bouke weer boven.

Bouke wint finale RTL 4 programma "Waar is Elvis" 

In een spetterende finale op vrijdag 28 augustus 2009 van het RTL 4 programma "Waar is Elvis?",  heeft Bouke heel Nederland laten zien dat Elvis nog leeft. Bouke won met deze finale een reis naar Las Vegas en een optreden in Carré.

In 2014 laat Bouke weer van zich horen, hij shopt het tot de finale van het televisieprogramma "The Winner Takes It All".

Boeken of een optie plaatsen voor Bouke?

Voor meer informatie over Bouke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bouke

Deze act is bekeken door 40072 mensen

Specificaties van Bouke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland