Bouke

Bouke Boeken of Inhuren bij JB Productions | JB Productions Fotografie: Xandro Media

Bouke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bouke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Bouke groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest.

Nederland maakte kennis met Bouke via talentenshows


Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Succesvolle theatershows en uitverkochte zalen

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem ... WE WANT MORE!
 
Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL)
en Retropop (NL). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.
 
Bouke inhuren voor een optreden? Informeer naar de mogelijkheden. Andere artiest boeken? Ook dat kan natuurlijk. Artiestenbureau JB Productions heeft een ruim aanbod.

Boeken of een optie plaatsen voor Bouke?

Voor meer informatie over Bouke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bouke

Deze act is bekeken door 47946 mensen

Specificaties van Bouke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland