Bouke

Bouke Boeken of Inhuren bij JB Productions | JB Productions Fotografie: Xandro Media

Bouke boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bouke.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Bouke groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest.

Nederland maakte kennis met Bouke via talentenshows


Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Succesvolle theatershows en uitverkochte zalen

Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem ... WE WANT MORE!
 
Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL)
en Retropop (NL). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.
 
Bouke inhuren voor een optreden? Informeer naar de mogelijkheden. Andere artiest boeken? Ook dat kan natuurlijk. Artiestenbureau JB Productions heeft een ruim aanbod.

Boeken of een optie plaatsen voor Bouke?

Voor meer informatie over Bouke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bouke

Deze act is bekeken door 61771 mensen

Specificaties van Bouke

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Bouke

Voor Bouke Scholten is muziek zijn lust en leven. Zijn stem klinkt als een klok en de sympathieke zanger kan bouwen op een grote schare fans. Bouke zingt goudeerlijke pop, ingetogen ballads en het Nederlandse lied. Met zijn laatst uitgekomen album In mijn gedachten maakt Bouke naam. Het album is een echte topper, aldus de kenners. Zijn laatste single Karin komt ook van dit album, net als zijn vorige singles Geef me de kracht, Blijf bij  mij en Verlangen naar jou.

Bouke zingt altijd. Ook die bewuste donderdagavond, na afloop van de training in de kleedkamer van voetbalvereniging W.K.E. Het bleef niet onopgemerkt. Drie dagen later stond Bouke in de spotlights voor de mensen van zijn vereniging. Vader Jochem, zelf muzikant, was trots. Bouke genoot zichtbaar.

Snel volgden optredens in café’s, feesttenten en zalen. Zijn eerste single Ik voel me goed, zijn albums en DVD Dit is Liefde bleken een schot in de roos. Singles als Zeven Dagen Zeven Nachten, Eenzaam is de nacht zonder Jou en het uitnodigende Chica Chica volgden elkaar in razend tempo op.

Begin december 2005 tekende Bouke bij CNR Entertainment. Zijn eerste (kerst)single op het nieuwe label Merry Christmas to everyone haalde een top 30 notering in de Mega Top 100. Zijn eerste Nederlandstalige single, het door Willem Gunneman geschreven Ik Wil Je, met als tweede track het pop-getinte Je zit in mijn Hoofd, is Bouke’s eerste echte visitekaartje op het nieuwe label.

Het is A&R Manager Paul Zijlstra (onder meer Guus Meeuwis en Marco Borsato) die Bouke in contact brengt met producer Bas van den Heuvel (o.a. Rene Froger, Gordon & Replay en Total Touch). In de Soundwise Studio’s van Fluitsma en Van Tijn legt Bouke de basis voor zijn nieuwe album en ontpopt Bouke zich meer en meer tot een multitalent. Niemand minder dan Jacques van Eijck levert een track voor het nu reeds spraakmakende debuutalbum en samen met Willem Gunneman schrijft Bouke het leeuwendeel van de nummers. Een album met stevige popsongs als Kom Maar Kom Maar en Totaal op Tilt en goudeerlijke ballads als Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn. Een bloedmooi liedje.

De eerste single Kom Maar Kom Maar, de voorloper van het nieuwe album, verscheen op 12 september 2006. Nu al zijn de eerste televisie- en radio-optredens een feit en sluiten de programmamakers en schrijvende pers Bouke in hun armen. Kom Maar Kom Maar blijkt een dijk van een opvolger van het pakkende Ik wil je. Eind februari 2007 verscheen de derde single van het album. Het wordt de titelsong Alles wat ik Doe. Het nummer wordt tevens gekozen als titel van het live-concert dat Bouke, begeleid door een spetterende liveband, op 7 april 2007 geeft in de Giraf te Emmen. Als bonustrack op de nieuwe single de videoclip van Kom Maar Kom Maar. Daarnaast ontvouwen verschillende omroepen hun plannen voor een documentaire rond de sympathieke Drentse zanger.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Bouke

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bouke kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.