The Great Piano Show

The Great Piano Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Great Piano Show.

2 klanten waarderen deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wat is The Great Piano Show

The Great Piano Show is een vorm van entertainment met normaal gesproken twee vleugels op het podium, beide bespeeld door 2 pianisten/entertainers welke zingen en het publiek bij de show betrekken. Humor en betrokkenheid voeren hierbij de boventoon. In Europa speelt de The Great Piano Show vaak met een drummer erbij om meer 'swing' te krijgen, vaak worden dergelijke settings aangevuld met een saxofonist. 
Weinige pianoconcepten in Nederland spelen de baslijn vanaf een keyboard, dit zorgt voor meer body en swing en gebeurt wel bij Great Pianos.

Wat kan ik verwachtten bij het boeken van een show?

De basis van The Great Piano Show is in principe 2 vleugels en een drumstel. Toch zie je tegenwoordig dat bepaalde concepten afwijken van The Great Piano Show om zich te onderscheiden, zie bijvoorbeeld een show met een piano entertainer en een gitarist, of zelfs alleen 1 pianospeler, dit zijn dus geen dueling pianos, zeker leuk voor een kleine bar maar niet voor bijvoorbeeld een groot feest waar het publiek vermaakt moet worden.
 
Ook zijn er bepaalde concepten welke veel met buitenlandse artiesten werken, Engelsen en Amerikanen spelen mee in deze concepten, vaak een hele goede aanvulling, denk er wel om dat er zeker ook een Nederlander bij zit, u mist anders de meezingers!!

Op welke locaties kan ik een show boeken?

In principe kunt u een show op elke locatie boeken, bepaalde shows komen beter tot hun recht op een kleiner feest en bepaalde passen zeer goed op een groter feest.

Hoe lang duurt een show?

Dit is zeer wisselend, bepaalde concepten spelen 3 uren, bepaalde 4 uren en nemen sommige concepten zelfs nog een dj mee voor de pauze's.

Spelen ze alle verzoekjes?

Dit is zeker niet het geval, vaak worden dezelfde nummers gespeeld, bij een aantal concepten kunt u zelfs van te voren door geven m.b.t. de do en dont's, u heeft zelf zo de gehele avond in de hand, denk aan teksten welke bijvoorbeeld uit geloofsovertuiging niet gespeeld mogen worden.

Komen er altijd dezelfde muzikanten?

Nee, vaak heeft een concept meerdere muzikanten aan het werk welke op verschillende klussen staan, vanzelfsprekend kunt u aangeven welke muzikanten u wenst.

Boeken of een optie plaatsen voor The Great Piano Show?

Voor meer informatie over The Great Piano Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Great Piano Show

Deze act is bekeken door 30557 mensen

Specificaties van The Great Piano Show

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief tot 500 personen
  • Licht: Grote lichtset
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Party-Centrum 't Stammineeke

  • Locatie: Mijnsheerenland
  • Datum: donderdag 13 december 2007

Reactie:

“Gezellige avond geweest. Ingevuld door: Hans van Veghel”

9,0

Waardering:

Bekijk alle 2 klantwaarderingen