The Great Piano Show

The Great Piano Show boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Great Piano Show.

3 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wat is The Great Piano Show

The Great Piano Show is een vorm van entertainment met normaal gesproken twee vleugels op het podium, beide bespeeld door 2 pianisten/entertainers welke zingen en het publiek bij de show betrekken. Humor en betrokkenheid voeren hierbij de boventoon. In Europa speelt de The Great Piano Show vaak met een drummer erbij om meer 'swing' te krijgen, vaak worden dergelijke settings aangevuld met een saxofonist. 
Weinige pianoconcepten in Nederland spelen de baslijn vanaf een keyboard, dit zorgt voor meer body en swing en gebeurt wel bij Great Pianos.

Wat kan ik verwachtten bij het boeken van een show?

De basis van The Great Piano Show is in principe 2 vleugels en een drumstel. Toch zie je tegenwoordig dat bepaalde concepten afwijken van The Great Piano Show om zich te onderscheiden, zie bijvoorbeeld een show met een piano entertainer en een gitarist, of zelfs alleen 1 pianospeler, dit zijn dus geen dueling pianos, zeker leuk voor een kleine bar maar niet voor bijvoorbeeld een groot feest waar het publiek vermaakt moet worden.
 
Ook zijn er bepaalde concepten welke veel met buitenlandse artiesten werken, Engelsen en Amerikanen spelen mee in deze concepten, vaak een hele goede aanvulling, denk er wel om dat er zeker ook een Nederlander bij zit, u mist anders de meezingers!!

Op welke locaties kan ik een show boeken?

In principe kunt u een show op elke locatie boeken, bepaalde shows komen beter tot hun recht op een kleiner feest en bepaalde passen zeer goed op een groter feest.

Hoe lang duurt een show?

Dit is zeer wisselend, bepaalde concepten spelen 3 uren, bepaalde 4 uren en nemen sommige concepten zelfs nog een dj mee voor de pauze's.

Spelen ze alle verzoekjes?

Dit is zeker niet het geval, vaak worden dezelfde nummers gespeeld, bij een aantal concepten kunt u zelfs van te voren door geven m.b.t. de do en dont's, u heeft zelf zo de gehele avond in de hand, denk aan teksten welke bijvoorbeeld uit geloofsovertuiging niet gespeeld mogen worden.

Komen er altijd dezelfde muzikanten?

Nee, vaak heeft een concept meerdere muzikanten aan het werk welke op verschillende klussen staan, vanzelfsprekend kunt u aangeven welke muzikanten u wenst.

Boeken of een optie plaatsen voor The Great Piano Show?

Voor meer informatie over The Great Piano Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Great Piano Show

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 48216 mensen

Specificaties van The Great Piano Show

 • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
 • Geluid: Inclusief tot 500 personen
 • Licht: Grote lichtset
 • Begeleiding: 5 personen
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor The Great Piano Show

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Heinenoord Holding

 • Door: Sylvia van Loon
 • Locatie: Van Donge & De Roo Stadion
 • Datum:

Helaas was het bloedheet, waardoor veel mensen in de schaduw uit de buurt van het podium bleven staan, maar dat ging niet ten koste van het optreden.

Waardering:

10

Scouting Nederland

 • Door: Lars Vermeij
 • Locatie: Amersfoort
 • Datum:

Prima in orde!

Waardering:

8,0

Party-Centrum 't Stammineeke

 • Locatie: Mijnsheerenland
 • Datum:

Gezellige avond geweest. Ingevuld door: Hans van Veghel

Waardering:

9,0

Biografie van The Great Piano Show

De Duelling piano players van Great Piano’s hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden we gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen en buitenland, kwaliteit wordt gevraagd.
Great Piano’s onderscheid zich van de overige pianoconcepten door o.a. te werken tegen meerprijs met een Led Walls waar de verzoekjes op geprojecteerd kunnen worden, wat te denken van de clips welke voorbij komen en natuurlijk live gespeeld worden. Licht en geluid wordt apart opgebouwd door 1 van de beste geluidsbureau’ s van Nederland welke erg veel aandacht geven aan details.

Belangrijk is tevens dat wij in vele gevallen de totale productie op ons nemen en u geen kind meer heeft aan uw evenement, bijvoorbeeld de totale inrichting inclusief licht en geluid kan verzorgd worden. Great Piano’s is in vele varianten te boeken, van een basic show met bijvoorbeeld een pianist/entertainer en een drummer tot aan een XXXL show met verschillende pianisten/entertainers, drummers, saxofoon, percussionisten, danseressen, gitaristen etc. etc.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Great Piano Show

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Great Piano Show kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.