Biografie van Presentator Peter van der Vorst

Peter van der Vorst, bekend als presentator van verschillende RTL programma’s, waaronder Geen cent te makken, De10, Pulse en Verhuisbericht, is ook twee keer per week te zien als deskundige bij RTL Boulevard.

Peter is zijn carrière in de media- en entertainmentwereld begonnen toen hij 17 jaar oud was. Na het VWO studeerde hij Algemene Letteren aan de Rijksuniversiteit Utrecht en Politicologie aan de VU in Amsterdam, maar Peter vond zijn roeping ergens anders en ging werken voor verschillende omroepen en bladen.

Zijn creatieve talent als eindredacteur en verslaggever bleef niet onopgemerkt en Peter stond al snel zelf vóór de camera. Sindsdien is Peter niet meer weg te denken van de beeldbuis.

Daarnaast heeft Peter, samen met Marc van der Linden, het genre royaltytelevisie geïntroduceerd. Peter heeft zich sindsdien ontwikkeld als royaltyexpert en heeft verschillende documentaires en een serie over het Koningshuis geproduceerd en gepresenteerd.

Peter van der Vorst is als presentator, ‘in-house royaltywatcher’ of dagvoorziter te boeken voor bijeenkomsten, evenementen of bedrijfsfeesten, waar hij zijn expertise, enthousiasme en kennis aan u zal overbrengen.