Presentator Peter van der Vorst

Presentator Peter van der Vorst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Peter van der Vorst.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Spoedcursud Royaltywatchen door Peter van der Vorst.

In een klein uur legt dé koningshuiskenner van Nederland op een afwisselende en lichtvoetige manier uit hoe de monarchie in elkaar zit.

Van der Vorst vertelt boeiend en met humor over de geschiedenis van de Oranjes, inclusief al hun wapenfeiten, misstappen en schandalen.

Ook het publiek wordt bij deze koninklijke roadshow betrokken.
Peter test mensen op hun Oranjekennis, deelt kronen en lintjes uit en geeft antwoord op alle vragen die onder de toeschouwers leven.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Peter van der Vorst?

Voor meer informatie over Presentator Peter van der Vorst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Peter van der Vorst

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23249 mensen

Specificaties van Presentator Peter van der Vorst

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentator Peter van der Vorst

Peter van der Vorst, bekend als presentator van verschillende RTL programma’s, waaronder Geen cent te makken, De10, Pulse en Verhuisbericht, is ook twee keer per week te zien als deskundige bij RTL Boulevard.

Peter is zijn carrière in de media- en entertainmentwereld begonnen toen hij 17 jaar oud was. Na het VWO studeerde hij Algemene Letteren aan de Rijksuniversiteit Utrecht en Politicologie aan de VU in Amsterdam, maar Peter vond zijn roeping ergens anders en ging werken voor verschillende omroepen en bladen.

Zijn creatieve talent als eindredacteur en verslaggever bleef niet onopgemerkt en Peter stond al snel zelf vóór de camera. Sindsdien is Peter niet meer weg te denken van de beeldbuis.

Daarnaast heeft Peter, samen met Marc van der Linden, het genre royaltytelevisie geïntroduceerd. Peter heeft zich sindsdien ontwikkeld als royaltyexpert en heeft verschillende documentaires en een serie over het Koningshuis geproduceerd en gepresenteerd.

Peter van der Vorst is als presentator, ‘in-house royaltywatcher’ of dagvoorziter te boeken voor bijeenkomsten, evenementen of bedrijfsfeesten, waar hij zijn expertise, enthousiasme en kennis aan u zal overbrengen.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Peter van der Vorst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Peter van der Vorst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.