Presentatrice Fatima Moreira de Melo

Presentatrice Fatima Moreira de Melo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Fatima Moreira de Melo.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Fatima Moreira de Melo is misschien wel de meest bekende hockey dame van Nederland.

Haar kwaliteiten worden ook door de televisie opgemerkt.

Fatima is beschikbaar voor: Dagvoorzitterschap, algemene presentatie en seminars.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Fatima Moreira de Melo?

Voor meer informatie over Presentatrice Fatima Moreira de Melo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Fatima Moreira de Melo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24924 mensen

Specificaties van Presentatrice Fatima Moreira de Melo

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo timmert niet alleen aan de weg als meer dan verdienstelijk hockeyster. De midden-midden van Rotterdam en het Nederlands Elftal wil ook haar muzikale ambities waarmaken en hierin de top bereiken. Op het sportieve vlak heeft ze reeds de nodige successen behaald, waaronder een bronzen medaille op de Olympische Spelen van Sydney en zilver op het WK in Perth. Nu vindt Fatima dat het tijd is om een gooi te doen naar muzikaal succes.

Fatima zingt sinds kleins af aan, en sinds 3 jaar is ze serieus bezig met muziek. Enkele studio-opnames en een live optreden in het televisie programma "Studio 2" heeft ze inmiddels op haar naam staan. In de zomer van 2001 heeft ze het thema nummer ingezongen van het "Year Of The Youth" van de Wereld Hockey Bond. Tijdens de finale van het WK kwalificatie in Edinburgh zong ze voor een overvol stadion dit nummer.

In 2001 komt Fatima in contact met een ambitieus producersduo uit Rotterdam. Ze besluiten om met z'n drieën de muzikale uitdaging aan te gaan. Fatima is enthousiast over de demostukken van dit duo en zij zijn op hun beurt onder de indruk van haar warme stem en energieke uitstraling.

Lange sessies volgen, werkend aan de juiste sound en teksten waar Fatima zich goed bij voelt. Uiteindelijk resulteert het harde werken in nummers die op haar lijf geschreven zijn: qua geluid, qua tekst en qua gevoel. Vijf van deze songs zijn in Rotterdam opgenomen en op een demoCD gezet. Hoe je de muziek het best kunt omschrijven is natuurlijk aan de luisteraar zelf. Fatima vindt het "relaxte rock-pop met een funky sausje". Veel gehoorde vergelijkingen zijn een combinatie tussen Crowded House en the Cardigans.

Voor de live-optredens wordt Fatima ondersteund door een vijfkoppige formatie waarvan de muzikanten hun sporen in andere projecten en bij andere artiesten reeds verdiend hebben:
* Olaf (drums; ex-Jetland)
* Ermin (bas; producer Fatima)
* Stan (toetsen; ex-Mathilde Santing)
* Mark (gitaar; Tasha's World).
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Fatima Moreira de Melo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Fatima Moreira de Melo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.