Vernieuwde webshop voor Clown Jopie & Tante Angelique

23/06/2017

Omdat steeds meer klanten online hun aankopen bestellen, moesten de artiesten Clown Jopie & Tante Angelique mee met hun tijd. Er is daarom de afgelopen tijd hard gewerkt om hun Clown Jopie Shop responsible te maken voor smartphone en tablet. Met als resultaat een gloednieuwe webshop, welke vanaf heden online is. Alle fanartikelen van het duo, vindt je hierin terug. Van CD’s tot kleurboeken en van DVD’s tot T-shirts, alles is vanaf heden nog sneller en gemakkelijker online te bestellen.

Wordt lid van de online Clown Jopie & Tante Angelique Fanclub

Want als lid ontvang je zeer binnenkort een e-mailing met daarin een Mega korting. Deze korting is maar beperkt geldig, dus houdt je inbox daarom goed in de gaten.

Registreren Clown Jopie Shop

Omdat de nieuwe webshop een compleet nieuw systeem betreft, dienen oude klanten zich helaas wel opnieuw te registeren voor de webshop. Gelukkig hoeft dit maar eenmalig.

Veel shopplezier in de vernieuwde webshop!

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.