Samen naar de wolken kijken met Clown Jopie en Tante Angelique

16/01/2017

Samen naar de wolken kijken met Clown Jopie en Tante Angelique | JB Productions Peter Middelhoek

De bekende clown met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante  lanceren een nieuwe single. “Samen naar de wolken kijken” is afkomstig van hun laatste album: “25 jaar Feest” met Clown Jopie en Tante Angelique. Het is een mooi luisterliedje wat je niet zo snel zou verwachten bij het bekende kinderduo.

In het nummer zingt Clown Jopie samen met Tante Angelique over de figuren die je in de wolken kunt zien. Onder leiding van hun vaste producer Aad Klaris werd het gevoelige nummer opgenomen. Tevens tekende Aad Klaris voor de tekst.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen mooi en gevoelig

Tijdens de jaarlijkse fanclubdag van het vrolijke tweetal reageerde het jonge publiek zeer enthousiast op “Samen naar de wolken kijken”. Hierop is besloten het nummer als singel te releasen. Clown Jopie en Tante Angelique bewijzen in dit nummer ook heel mooi en gevoelig te kunnen zingen.

Bij de single “Samen naar de wolken kijken” is ook een videoclip gemaakt. In deze clip zit de bekende clown samen met zijn onafscheidelijke tante tussen de wolken. De meest gekke en mooie figuren komen voorbij. De clip is o.a. te zien op TV Oranje en natuurlijk op het YouTube kanaal van Clown Jopie en Tante Angelique.

De single is vanaf 18 januari te downloaden via o.a. iTunes. Tevens kun je het nummer beluisteren op Spotify.

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.