Clown Jopie & Tante Angelique nemen speciale single op met hun allergrootste Fans

18/07/2015

Clown Jopie & Tante Angelique nemen speciale single op met hun allergrootste Fans | JB Productions Peter Middelhoek

Supermedewerkers Zomerspektakel Maasdijk nemen single op met Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique hebben speciaal voor het Zomerspektakel Maasdijk een CD gemaakt. Het nummer “Vier dagen Feest” is speciaal geschreven voor het 30 jarige verjaardagsfeest van het Zomerspektakel.  
In het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is de CD opgenomen. De supermederwerkers van het Zomerspektakel Maasdijk zingen luidkeels mee op de CD. De bekende producer Aad Klaris zorgde ook voor deze CD weer voor de arrangementen. De tekst van het nummer is geschreven door Aad Klaris en J.M. van den Berg.

Op Vier dagen Feest staan nog 4 echte kinderhits

De bekende Clown en zijn vrolijke tante lanceren hiermee weer een echte meezinger. Naast het gloednieuwe nummer staan erop de CD ook 4 echte Clown Jopie en Tante Angelique meezing hits. “De leidjes  “Ik wil een pannenkoek, “Hij is een Kiwi”, “Uitjes” en “Hallo Jopie” worden ieder jaar luidkeels meegezongen in Maasdijk. Clown Jopie is de meest geboekte artiest van het Zomerspektakel Maasdijk, iets waar de Clown met het groene haar best een beetje trots op is.

Beluister en download het Speciale Zomerspektakel Maasdijk "4 dagen feest" lied hier:

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.