Presentatrice Quinty Trustfull

Presentatrice Quinty Trustfull boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Quinty Trustfull.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Quinty Trustfull is niet meer van de tv weg te denken en heeft diverse programma’s gepresenteerd.

Ze begon als omroepster bij Veronica en heeft daarna bij RTL programma’s als Wannahaves, House Vison  en Eigen Huis en Tuin gepresenteerd. Dit laatste programma heeft ze zeven jaar gedaan en is daar nu mee gestopt. Zij is sinds jaren het vaste gezicht van Koffietijd en Ambassadrice van de Postcodeloterij, waarvoor zij vaak buitenlandse reizen maakt voor het programma Kanjers van Goud.

Daarnaast is zij het gezicht van Carmen is ze sinds 2005 ambassadrice van Pink Ribbon.

De stichting die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Ze draagt de stichting een warm hart toe en ze neemt haar functie als spokesperson dan ook uiterst serieus. Quinty presenteert regelmatig evenementen, zoals Nederlands grootste glamourgala: de Beau Monde Award. In 2010 werd ze het gezicht van Oral-B, Carmen en van opleidingsinstituut NHA. Ze is charismatisch, benaderbaar, betrokken en sympathiek. Quinty is beschikbaar als presentatrice op (bedrijfs)feesten, evenementen en (product)lanceringen.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Quinty Trustfull?

Voor meer informatie over Presentatrice Quinty Trustfull kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Quinty Trustfull

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33586 mensen

Specificaties van Presentatrice Quinty Trustfull

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Quinty Trustfull

Quinty Trustfull werd geboren op 6 oktober 1971 in Amsterdam.Quinty is getrouwd met ex-profvoetballer Orlando Trustfull. Ze hebben 2 kinderen. Na de Havo en een horecadiploma ging Quinty aan de slag als model. Ook was zij catering- en hotelmanager.

Sinds november 1993 werkt Quinty als omroepster bij Veronica. Zij heeft programma's gepresenteerd als de 'Nationale Tele Loterij', 'Veronica's Voetvolley', 'Hillywood', 'Baby TV' en 'Wannahaves'. In 2002 stapte Quinty over naar SBS6. Daar presenteerde ze de programma's "De 25 Grootste..." en "Thuis in Nederland". In het televisieseizoen 2006/2007 presenteerde ze afleveringen van Eigen Huis & Tuin. In het seizoen 2008/2009 keert ze terug als presentatrice van het populaire klusprogramma en neemt daarmee de taak van Corine Boon over. Momenteel is ze eveneens presentatrice van House Vision. 

Quinty verschijnt regelmatig in tijdschriften als 'gezicht' van dure Balmain horloges.
Bij de tweede versie van 'Dancing with the Stars' werd Quinty tweede.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Quinty Trustfull

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Quinty Trustfull kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.