Mr. Bean Look a Like

Mr. Bean Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mr. Bean Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Benny imiteert al heel lang full time het typetje Mr.Bean en heeft reeds optredens verzorgd in binnen en buitenland.

Hij heeft twee verschillende soorten acts die hij brengt tussen het publiek.

Mr. Bean verrassingsact 

Duurt ongeveer 25 minuten en is ideaal bij een: verjaardag, communie, huwelijksfeest, jubileum, personeelsfeest, receptie enz...
Hij komt binnen wanneer alle genodigden al enige tijd aanwezig zijn. 

Mr. Bean Doorlopende act 

Is geschikt bij braderieen, opendeurdagen, openingen van winkels, garages of bij recepties van meer dan 200 personen. Deze act is vooral gebaseerd op improvisatie.

Boeken of een optie plaatsen voor Mr. Bean Look a Like?

Voor meer informatie over Mr. Bean Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mr. Bean Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39663 mensen

Specificaties van Mr. Bean Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 25 minuten
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Mr. Bean Look a Like

Ooit werkte Benny Van Der Keelen in een fabriek als lasser. Dit heeft hij ongeveer 7 jaar gedaan tot op de dag dat hij besloot zich in te schrijven bij een modellenbureau. Niet omdat hij een model wilde worden maar wel om een mime-opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding werd hij in 1996 ontdekt als het typetje "Mr. Bean".

Een succesvolle carrière
Aan het einde van de opleiding deed hij zijn debuut optreden en met veel succes! Mr. Bean kreeg een staande ovatie en Benny nam het besluit om dit komische typetje verder uit te bouwen. Na vele dagen de videobeelden van Mr. Bean te hebben bestudeerd ging hij op een dag zwemmen en daar gebeurde het. Even kroop hij in de huid van Mr.Bean en na dit eerste 'live' optreden vroeg men al om handtekeningen en.... of hij soms ook op verjaardagsfeestjes optrad? Die dag begon een succesvolle carrière. Nu imiteert komiek Benny Van Der Keelen Mr.Bean full time sinds 1996.

Mr. Bean (imm.) heeft meegewerkt aan diverse TV programma's!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mr. Bean Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mr. Bean Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.