Dana Winner

Dana Winner boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dana Winner.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer Dana in 1989 meedoet aan een zangwedstrijd, veranderd haar leven drastisch. Het is ook meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen.

  • De Oude Man En De Zee
  • Woordenloos
  • Westenwind
  • Zeven Regenbogen

Zijn singles die allemaal belanden bovenaan de hitparade. De populariteit van Dana in eigen land is fenomenaal, en ze wordt vijf jaar op rij verkozen tot 'Beste Zangeres'.

België en ook het buitenland sluiten Dana in hun hart

Ook Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden sluiten Dana in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt er de hitparades in.

Door de deelname in 2016 aan het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ maakte Dana jong en oud nog eens duidelijk dat ze één van onze strafste zangeressen is.

Dana Winner viert haar 30 jaar carrière uitvoerig met een 3CD box, een eigen bPost postzegelcollectie, een theatertour in Vlaanderen en Nederland en als kers op de taart een uitverkocht concert voor meer dan 5.500 fans in de Lotto Arena in Antwerpen (BE).

Boeken of een optie plaatsen voor Dana Winner?

Voor meer informatie over Dana Winner kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dana Winner

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43166 mensen

Specificaties van Dana Winner

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 75 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dana Winner

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dana Winner kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.