Santa Rosa Feestband

Santa Rosa Feestband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Santa Rosa Feestband.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

“Santa Rosa krijgt een nieuw gezicht…”

Super-Commercieel voor Jong en Oud

Nieuwe Frontman van 21 jaar: Bas van Rijkevorsel:
Santa Rosa heeft met de nieuwe zanger Bas van Rijckevorsel van slechts 21 jaar toch al een Frontman van Formaat. Een bekende kop die iedereen zal herkennen van zijn Idols avontuur, waar hij de sterren van de hemel zong in de Live-Shows.

De gouden formule:
Een topzanger van 21 jaar met een goede kop, en daarachter een superervaren band ..!!!

Nieuw repertoire:
Een groot Nederlandstalig- Rock- Pop en Feest festijn dat iedereen zal bekoren. Nederlandstalig met oa de grote hits van Jan Smit, Nick en Simon maar ook Hazes, Boudewijn de Groot en bijv. Frank Boeijen. Rock met de nieuwste liedjes van Van Velzen, Kings of Leon en bijv Adam Lambert. Pop met oa Black Eyed Peas, Baseballs en bijv Train en Feest ja dan denk je natuurlijk ook hun eigen Viva Hollandia, wat toch nu al een klassieker genoemd kan worden!!! Een optreden vol hoogtepunten, een avond vol Actie én Energie maar ook vol Virtuositeit…. Een commercieel repertoire, voor jong én oud !!!!!

Nieuwe huisstijl:
Er is een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld rondom dit nieuwe Santa Rosa Versie 2. Een nieuwe website, nieuwe kleuren, een nieuw fris up to date repertoire. Alles Modern snel en fris dat staat voor deze nieuwe Santa Rosa
Santa Rosa : Bas van Rijckevorsel, een zanger en frontman van de hoogste klasse. De bekende “Santa Rosa koppen” van Henk Maas en Willem Vogels op gitaar en toetsen. Op basgitaar Mauricio Guerra Lopez, en op drums de bekendste muzikale broer van Nederland: Jusso Whistler.

…”dus zijn we d’r bij en dat is prima, Viva Hollandia”
 

Boeking of een optie plaatsen voor Santa Rosa Feestband?

Voor meer informatie over Santa Rosa Feestband kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Santa Rosa Feestband

Deze act is bekeken door 13863 mensen

Specificaties van Santa Rosa Feestband

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief B-set (tot 800 pers.)
  • Licht: Grote lichtset
  • Begeleiding: 6 personen