Peter Beense - Nu weet ik wat liefde is - Nieuwe single

06/04/2017

Volkszanger Peter Beense werd onlangs tijdens “Holland Zingt Hazes” op de bühne geflankeerd door.. rockzangeres Anouk! Deze uiterst verrassende combinatie dook eind vorig jaar op verzoek van de zangeres een Amsterdamse kroeg in.

Tot groot enthousiasme van het aanwezige volk, brachten Anouk en Peter daar de Hazes-klassieker ‘Een Beetje Verliefd’ ten gehore. Dit in aanloop naar hun succesvolle optredens bij “Holland Zingt Hazes”

Peter Beense al 30 jaar vertolker Hollandse lied

Al meer dan 30 jaar is Peter Beense dé vertolker van het Hollandse feest- en levensliedgenre en dit doet hij met die zo kenmerkende en vertrouwde volkse Amsterdamse inslag. Recente singles als ‘365  Dagen Feest’, ‘Ik Hou Van Jou’, ‘Ik Voel Me Heerlijk’ en ‘Voor Geen Goud’ zetten kroegen, feestzalen en pleinen compleet op z’n kop. 

Nieuwe single Peter Beense

Zijn nieuwe single ‘Nu Weet Ik Wat Liefde Is’ kan moeiteloos aan dat rijtje worden toegevoegd. Frank Verkooyen en Femke Reuvers schreven de tekst van deze track. Peter had aangegeven dat hij in de lijn van ‘Wat Ik Je Zeggen Wil’ een typische Amsterdamse uptempo plaat met een lekkere disco feel wilde uitbrengen. Hierop is Frank Verkooyen aan de slag gegaan met een melodie en arrangementen met als klinkend resultaat ‘Nu Weet Ik Wat Liefde Is’.

 

Boeking of een optie plaatsen voor Peter Beense

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Peter Beense kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.