Kerstsingle voor Peter Beense

05/12/2014

Daar is Kerst toch voor bedoeld verschijnt deze week

De populaire Amsterdamse volkszanger Peter Beense gaat Kerst 2014 optimistisch tegemoet. Dat blijkt uit zijn single Daar is Kerst toch voor bedoeld, die deze week verschijnt. Het is voor het eerst dat de zanger een eigen kerstsingle uit brengt.

Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen, met wie Peter al heel vaak heeft samengewerkt en daarbij de juiste toon en sfeer voor hem wist te vinden. Peter: “Ik heb heel bewust gekozen voor een vrolijk up-tempo nummer. Kerst is tenslotte echt een feest en hoewel er best veel narigheid in de wereld is op dit moment, wil ik de mensen graag een prettig en gezellig gevoel meegeven. Eigenlijk wens ik iedereen hiermee op mijn eigen wijze een vrolijk kerstfeest”.

Daar is Kerst toch voor bedoeld verschijnt op Peter’s eigen PB Partysound label. Bij de single is een fraaie videoclip geschoten, die uiteraard volop de kerstsfeer uitstraalt, compleet met Kerstman, sneeuw en vuurkorf. 

Boeking of een optie plaatsen voor Peter Beense

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Peter Beense kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.