Marianne Weber nieuw album - Jouw lach

25/04/2011

Het nieuwe album van Marianne Weber heeft even op zich laten wachten, maar de Koningin van het Nederlandse levenslied is weer helemaal terug.

Op het album staan prachtige nieuwe nummers waaronder een speciaal voor haar kleinzoon geschreven song. 'Een liedje, voor het allerliefste wat me de afgelopen jaren is overkomen", aldus Marianne. 'Mijn kleinzoon, mijn 'Sunny Boy'.'

Marianne werkte voor haar nieuwe plaat samen met haar oudste zoon Jeffrey. Ze is erg enthousiast over de prachtige teksten die Jeffrey heeft geschreven.

KWF for life concert Marianne Weber

KWF for life is een reeks concerten die speciaal voor KWF Kankerbestrijding worden georganiseerd. De concerten zijn razend polulair en al veel van Nederlands' grootste artiesten hebben zijn op deze manier in actie gekomen tegen kanker. 

Maandag 18 april gaf Marianne Weber een KWF for Life concert in het Circustheater te Scheveningen. Het theater was helemaal uitverkocht en het publiek genoot met volle teugen van het concert van Marianne.

Marianne had Sieneke en Frans Duijts uitgenodigd om een gastoptreden te verzorgen.

De TROS heeft het concert opgenomen en zal het medio juni uitzenden op tv.

Marianne kondigde na afloop van het concert aan dat er een vervolg komt op dit succesvolle KWF for Life concert.

Boeking of een optie plaatsen voor Marianne Weber

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marianne Weber kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.