Duet Willem Barth Marianne Weber

12/03/2013

Het zal u niet ontgaan zijn, Marianne Weber is terug van nooit weggeweest! Samen met Willem Barth ging Marianne de studio in om een geweldig duetten album op te nemen.
Van dit album 'Ode aan jou', dat vanaf 13 mei in de winkel zal liggen, is de eerste single uitgekomen; 'Wat heeft een mens nog meer te wensen'. Hieronder te beluisteren.

In het kort

Deze samenwerking is tot stand gekomen toen Willem Barth op verzoek van de, inmiddels overleden, vader van Marianne een optreden gaf op diens verjaardag. Hier pakte Marianne spontaan de microfoon en daar bleken de stemmen zo perfect samen te passen dat volgens Marianne een samenwerking niet uit kon blijven.

Afgelopen week waren Marianne Weber en Willem Barth in TV programma's als 'Koffie tijd', 'Tijd voor MAX' en Life4You te gast. Daarnaast is de single ook de 'Schijf van de week' en is er airplay op alle regionale zenders, Radio NL, Hollandio, Continu etc.

Uiteraard gaan Marianne Weber en Willem Barth ook samen optreden. Duur 1 x 60 minuten. Dit houdt in 1 x 20 minuten Willem Barth solo, 1 x 20 minuten Marianne Weber & Willem Barth en 1 x 20 minuten Marianne Weber solo.

Boeking of een optie plaatsen voor Marianne Weber

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marianne Weber kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.