Zingende Obers

Zingende Obers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zingende Obers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Verrassend, swingend maar vooral onvergetelijk: dat zijn de zingende Obers!

Een team van 5 zangers en zangeressen verzorgt de muzikale achtergrond tijdens bruiloften, diners, recepties of andere party’s. De zangers staan niet op de voorgrond of op een podium, maar begeven zich tussen de gasten. Voorwaarde is dat zij ondersteunen in de bediening zodat een interactief contact ontstaat met de gasten. Ons team wordt begeleid door een technicus en een gerant. De gerant is verantwoordelijk voor de organisatorische zaken als horeca ondersteuning en communicatie met de opdrachtgevers(s) betreffende de specifieke invulling van de activiteit.

Invulling:
De Zingende Obers heten uw gasten persoonlijk welkom en begeleiden de gasten naar hun tafels. Zodra het eerste gerecht is uitgeserveerd brengen de obers hun, mede door u gekozen, repertoire ten gehore. Juist omdat onze obers in het begin ´normale´obers lijken zullen uw gasten al snel aangenaam verrast worden. Zij zingen (begeleid door orkestbanden) gedurende uw diner, buffet of receptie prachtige solo’s, gevoelige en verrassende duetten en schitterende gezamenlijke nummers. Enkele nummers van het repertoire bestaan uit harmonieuze a-capella nummers die de zingende obers als groepje verrassend ten gehore brengen dicht bij de gasten aan de tafels.

Basisrepertoire:
Voor het repertoire kunt u een keus maken uit Musical, Jazz, Pop, Disco, Evergreens, Nederlandstalig of een afgestemde mix van dit alles. Het is ook mogelijk dat u, tegen meerprijs een team Zingende Obers boekt dat wordt begeleid door een pianist.

Wensen:
Wensen t.a.v. repertoire of het zingen van bijvoorbeeld een bedrijfslied kunnen altijd worden aangevraagd, mits tijdig besproken.

Boeken of een optie plaatsen voor Zingende Obers?

Voor meer informatie over Zingende Obers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zingende Obers

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22073 mensen

Specificaties van Zingende Obers

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: € 0,75 per km. vanaf Enschede (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Zingende Obers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zingende Obers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.