Biografie van Look a Like Bono - U2

Sam (Bono)
Ervaring als zanger sinds 1985. Vanaf 2005 professioneel. Zong zowel baspartijen in diverse zanggroepen (acapella close harmony) als tenorpartijen en evenaart Bono in charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie, looks en meest belangrijk: stemgeluid. Speelt akoestisch gitaar, piano en bluesharp.

Pieter (The Edge)
Sinds 1986 actief als electrisch gitarist. Richtte in 2000 de band Ladydelay op om zich te laven aan de stijlen Indie, Americana met een vleugje rock, gelardeerd met natuurlijk delay. Maakt nog steeds het liefst eigen muziek en in zijn ogen is er dan ook slechts één band waardig genoeg om te coveren, namelijk U2. Verstopt zich nu al maanden in zijn studio om met effecten te experimenteren.

Mark (Adam)
Speelt sinds zijn 14e als Bassist en studeerde in 1994 af aan het conservatorium in Hilversum. Als sessie muzikant speelde hij met diverse nationale (o.a. Thijs van Leer, Edsilia Rombley) en internationale grootheden (Joe Bourne, Darrel Mansfield). Mark gebruikt Fender bassen en heeft er laatst één op de kop getikt die, net zoals die van Adam, gromt en knort op het podium. Trakteert tijdens soundchecks en repetities regelmatig op ultieme jazzlicks. En nu maar hopen dat na het nieuwe album van U2 ook zijn contrabas tevoorschijn kan!

Marcel (Larry)
Sessiedrummer, gitarist, pianist en ultieme U2 freak. Drumt vanaf zijn 2e en studeerde cum laude af op conservatorium na 6 jaar studie Drums en Piano. Studeert "U2" door het lezen van alle biografieën van Bono en U2. Zingt bovendien backingvocals in U2two. Is tevens het muzikale geweten van de band, zijn strakke leadsheets zijn inmiddels berucht...