Look a Like Bono - U2

Look a Like Bono - U2 boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a Like Bono - U2.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het imiteren van U2’s Bono is bij vele fans een soort van “not done”. Maar als iemand in de wereld ermee wegkomt dan is dat onze eigen Nederlandse Sam Kramer. Met meer dan 4 miljoen views op Youtube ziet hij vaak commentaren als “wow…na 3 keer beluisteren zie ik opeens dat dit niet Bono zelf is”. Niet alleen omdat hij als twee druppels water lijkt op de rockster maar vooral omdat hij daarbij exact hetzelfde zingt en klinkt!

Sam Kramer laat zien dat U2 op ieder feest populair is

Songs als

  • In The Name Of Love
  • Beautiful Day
  • One

Worden door iedereen uit volle borst meegezongen. Van privé feest tot carnaval en van bedrijfsevenement tot huwelijksceremonie: overal is “Bono” een graag geziene gast en zet de muziek van U2 iedereen in lichterlaaie!

Laat je verrassen door de meest bekende hits van U2 (op verzoek zelfs nieuwe songs).

Mogelijkheden m.b.t. het inzetten van de Look a Like Bono - U2

  • Tapeact
  • Met live gitarist The Edge (meerprijs)
  • Met volledige U2 band (meerprijs)

Boeken of een optie plaatsen voor Look a Like Bono - U2?

Voor meer informatie over Look a Like Bono - U2 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a Like Bono - U2

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 35894 mensen

Specificaties van Look a Like Bono - U2

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Look a Like Bono - U2

Sam (Bono)
Ervaring als zanger sinds 1985. Vanaf 2005 professioneel. Zong zowel baspartijen in diverse zanggroepen (acapella close harmony) als tenorpartijen en evenaart Bono in charisma, bewegingen, articulatie, accent, passie, looks en meest belangrijk: stemgeluid. Speelt akoestisch gitaar, piano en bluesharp.

Pieter (The Edge)
Sinds 1986 actief als electrisch gitarist. Richtte in 2000 de band Ladydelay op om zich te laven aan de stijlen Indie, Americana met een vleugje rock, gelardeerd met natuurlijk delay. Maakt nog steeds het liefst eigen muziek en in zijn ogen is er dan ook slechts één band waardig genoeg om te coveren, namelijk U2. Verstopt zich nu al maanden in zijn studio om met effecten te experimenteren.

Mark (Adam)
Speelt sinds zijn 14e als Bassist en studeerde in 1994 af aan het conservatorium in Hilversum. Als sessie muzikant speelde hij met diverse nationale (o.a. Thijs van Leer, Edsilia Rombley) en internationale grootheden (Joe Bourne, Darrel Mansfield). Mark gebruikt Fender bassen en heeft er laatst één op de kop getikt die, net zoals die van Adam, gromt en knort op het podium. Trakteert tijdens soundchecks en repetities regelmatig op ultieme jazzlicks. En nu maar hopen dat na het nieuwe album van U2 ook zijn contrabas tevoorschijn kan!

Marcel (Larry)
Sessiedrummer, gitarist, pianist en ultieme U2 freak. Drumt vanaf zijn 2e en studeerde cum laude af op conservatorium na 6 jaar studie Drums en Piano. Studeert "U2" door het lezen van alle biografieën van Bono en U2. Zingt bovendien backingvocals in U2two. Is tevens het muzikale geweten van de band, zijn strakke leadsheets zijn inmiddels berucht...

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like Bono - U2

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like Bono - U2 kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.