Just like Bono - Bono Look a Like

Just like Bono - Bono Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Just like Bono - Bono Look a Like.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

"Just like Bono" is een entertainment act uitgevoerd door Sam Kramer, in de huid van de beroemde zanger van U2. Met deze tape-act boek je de grootste hits van U2. "Just like Bono" is geschikt voor ieder feest!

Hij is razendpopulair met zijn act "Just like Bono" waarin hij de zanger van de grootste rockband die de wereld kent, op weergaloze manier imiteert. U hoort Bono, u ziet Bono! Sam maakt één groot entertainmentspektakel van uw feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan uw collega of directeur te brengen... Bono zit nooit stil dus u zult Sam niet alleen maar op het podium zien blijven staan. Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, New Years Day, With or without you en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

Plugged of unplugged? U mag kiezen!

Natuurlijk is het heerlijk als "Bono" de tent op zn kop zet met geluidsbanden die klinken alsof U2 echt staat te spelen. Sinds kort bieden we echter ook de "unplugged" versie van de act aan. U hoort U2 akoestisch spelen. En erg aangename ervaring voor de iets wat rustigere aangelegenheden als bijvoorbeeld huwelijksceremonies, prive feesten of dinershows. Klikt u op een van de videos voor een registratie van een unplugged optreden.

Internationaal

Sam voert "Just like Bono" niet alleen uit in Nederland maar bijvoorbeeld ook in België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Portugal en zo voort.

Sam Kramer is als Bono in te huren voor privé feesten, bedrijfsfeesten en zelfs trouwerijen. Hij voert zijn act wereldwijd uit dus als u dit leest vanuit Australië of Amerika, neem gerust contact op met het management.

Boeking of een optie plaatsen voor Just like Bono - Bono Look a Like?

Voor meer informatie over Just like Bono - Bono Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Just like Bono - Bono Look a Like

Deze act is bekeken door 5501 mensen

Specificaties van Just like Bono - Bono Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden