Presentatrice Caroline Tensen

Presentatrice Caroline Tensen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Caroline Tensen.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Al jaren een begrip in de Televisie wereld als presentatrice van kijkcijfers hits.

Caroline wordt als ambassadrice van de Postcode loterij en Orange Babies geroemd om haar inzet voor goede doelen.
 
U kent Caroline Tensen o.a. van : " Het spijt me ", " Wie ben ik ? ",
" Hitbingo " en " 1 tegen 100 ".

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Caroline Tensen?

Voor meer informatie over Presentatrice Caroline Tensen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Caroline Tensen

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32621 mensen

Specificaties van Presentatrice Caroline Tensen

  • Tijdsduur: In overleg.
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Caroline Tensen

Al weer meer dan 15 jaar op televisie te zien!Nederlands bekendste vrouwelijke presentatrice en waarschijnlijk ook de meest geliefde. Gedurende haar middelbare schooltijd begon zij bij het Veronica promotie team en dat smaakte naar meer, want Caroline werd productie assistente bij Veronica radio. Ze stapte over naar radio 2 en 3 en hield zich bezig met de regie, groeide door naar de afdeling pers en vervolgde haar carriere achter de schermen naar Public Relations. Desondanks, werden haar talenten als presentatrice al snel ontdekt, kwam als omroepster bij Veronica en RTL Veronique op TV en presenteerde vervolgens de programma’s: “hits uit Holland”, “fashion” en “brommer en motor”.

Caroline maakte in 1989 de overstap naar RTL4 waar zij vele, qua onderwerp uiteenlopende, programma’s presenteerde. “Wie ben ik”met Ron Bransteder en Andre van Duin en “liefde op het eerste gezicht”met Rolf Wouters. De kijkcijferhit “Het spijt me”, “Wie is wie?”,
“hit bingo” en “dat staat je goed” speelden ook parten in haar carriere als zeer getalenteerde presentatrice.

Toen de postcodeloterij in 1999 de overstap maakte van RTL4 naar de Tros, ging Caroline mee en kwam met haar eigen programma’s op de buis, namelijk: De ”Postcodeloterij live”en tot op heden rond de trekking van de nationale postcodeloterij: “Een tegen 100”.
In 2005 zette Caroline samen met de Postcode Loterij de stap naar Talpa. Waar zij inmiddels “1-100”, “Topkok” en “Je leven in de steigers presenteert”.

In 2007 gaat Caroline wederom met de Postcode Loterij mee als deze besluit naar RTL te gaan, en presenteert voor deze omroep 1-100. Voor de NCRV maakt Caroline programma’s als Babyboom (oktober 2007) en ‘de 100’ (januari 2008).
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Caroline Tensen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Caroline Tensen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.