Kerstsingle + Over-de-top Videoclip voor de Vengaboys

05/12/2014

Europa’s Number One Party Act is helemaal klaar om het aankomende kerstfeest compleet te maken. 'Where Did My Xmas Tree Go?' is de nieuwste productie van de wereldberoemde Vengaboys en is klaar om de hitlijsten te bestormen.

De Vengaboys staan garant voor een feestje en boekten internationaal succes en hitlijst noteringen in meer dan 50 verschillende landen zoals Engeland, Spanje, Thailand en Mexico. Vanwege een drukbezet schema waren de bandleden niet in de gelegenheid om mee te doen met Live Aid 30 en besloten daarom om zelf de studio in te duiken en een kerst single en album op te nemen in de private Vengaboys studio in Jamaica. De Vengaboys zelf zijn hyper enthousiast over het eerste kerst single die zij met elkaar hebben opgenomen: 'Where Did My Xmas Tree Go?'. Daarnaast staat op het kerst verse X-mas Party Album! alle hits van de Vengaboys gemixt door niemand minder dan Hardbell, Snowtek, Merry Corsten en Treësto vs TR3hab.

De nieuwe single gaat uiteraard gepaard met een te gekke, over-de-top videoclip, geschoten in samenwerking met stylist Ruud van de Peijl, Bas en Fedde van House of Orange en waar niemand minder dan Bas Kosters en MaryMe-JimmyPaul het gezelschap hebben aangekleed.

Boeking of een optie plaatsen voor Vengaboys

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vengaboys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.