Biografie van Vengaboys

In 2001 kwam de laatste single van de beruchte Vengaboys uit. De groep had toen nooit kunnen denken dat er een persbericht als dit zou volgen.

Vengaboys are back in town!

In een nieuwe en spannende wereld waar de beschikbaarheid en het bereik van muziek algemener is dan ooit tevoren en waar popmuziek nog steeds popmuziek is, voelen de Vengaboys een hernieuwde en onmiskenbare drang om weer deel te nemen en weten dat ze iets bij te dragen hebben. De Vengaboys houden van hits, ze kunnen niet zonder leven. Het is een belangrijk onderdeel van hun DNA.

De successtory van de Vengaboys tot nu toe is uitzonderlijk:

* Elke single die de Vengaboys ooit hebben uitgebracht is binnengekomen Nederlandse popcharts.
* Elke single die de Vengaboys ooit hebben uitgebracht kwam binnen in de UK Top 40.
* 2 nr.1 hits in de U.K.
* 2 nr.1 hits in Nederland
* 2 nr.1 hits in de Amerikaanse Billboard Dance Chart
* Goud en (multi) platina albums en singles in 73 landen
* Bijna 20 miljoen singles en 4,5 miljoen albums wereldwijd verkocht

De Vengaboys werden bekend bij het publiek rond dezelfde tijd als artiesten als Britney Spears, Christina Aguilera en Jay Z. Maar ze zijn er nog steeds. Ze hebben gewoon een erg lange vakantie hebben genomen.

Als je dit leest, zijn de Vengaboys bezig met het schrijven en produceren van veel nieuwe muziek. Verwacht geen kopie van de vroegere Vengaboys sound, anderen hebben die sound overgenomen.

De eerste gloednieuwe single 'Rocket To Uranus’ feat. Perez Hilton wordt deze zomer wereldwijd gelanceerd. Daarna zal meer volgen.

Europa's Nr.1 Party Act is terug!