Vengaboys

Vengaboys boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vengaboys.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het is unaniem. De Vengaboys zijn zonder twijfel #1 Party Act van Europa.

De Vengaboys zijn terug en sterker dan ooit. Sinds hun terugkeer naar het podium met hun 'Non-stop World Tour" zijn de boekingen gestegen met 20% per jaar. Het resultaat, meer dan 150 optredens per jaar, waarvan vele Re-boekingen. 

De Vengaboys Live Experience bestaat uit onder andere de Multi Platinium hits

 • Up & Down
 • Kiss (When the sun don't shine)
 • We Like To Party!
 • Uncle John from Jamaica
 • Boom, Boom, Boom, Boom!
 • We’re Going To Ibiza!
 • Shalala Lala
 • En overige top 40 party hits die regelmatig toegevoegd worden aan het repertoire.

De oorspronkelijke leden van de Vengaboys zijn een 'lean and mean party-machine' die gegarandeerd een show neerzetten. Zij laten het publiek uit hun dak gaan met hun Live zang en gekke outfits.

Tot nu toe hebben de Vengaboys wereldwijd meer dan 10 miljoen singles en 5 miljoen exemplaren van hun eerste album verkocht. Daarmee zijn ze met afstand de populairste Nederlandse groep allertijden.

Boeken of een optie plaatsen voor Vengaboys?

Voor meer informatie over Vengaboys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vengaboys

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 103272 mensen

Specificaties van Vengaboys

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief B-set / M-set
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Vengaboys

In 2001 kwam de laatste single van de beruchte Vengaboys uit. De groep had toen nooit kunnen denken dat er een persbericht als dit zou volgen.

Vengaboys are back in town!

In een nieuwe en spannende wereld waar de beschikbaarheid en het bereik van muziek algemener is dan ooit tevoren en waar popmuziek nog steeds popmuziek is, voelen de Vengaboys een hernieuwde en onmiskenbare drang om weer deel te nemen en weten dat ze iets bij te dragen hebben. De Vengaboys houden van hits, ze kunnen niet zonder leven. Het is een belangrijk onderdeel van hun DNA.

De successtory van de Vengaboys tot nu toe is uitzonderlijk:

* Elke single die de Vengaboys ooit hebben uitgebracht is binnengekomen Nederlandse popcharts.
* Elke single die de Vengaboys ooit hebben uitgebracht kwam binnen in de UK Top 40.
* 2 nr.1 hits in de U.K.
* 2 nr.1 hits in Nederland
* 2 nr.1 hits in de Amerikaanse Billboard Dance Chart
* Goud en (multi) platina albums en singles in 73 landen
* Bijna 20 miljoen singles en 4,5 miljoen albums wereldwijd verkocht

De Vengaboys werden bekend bij het publiek rond dezelfde tijd als artiesten als Britney Spears, Christina Aguilera en Jay Z. Maar ze zijn er nog steeds. Ze hebben gewoon een erg lange vakantie hebben genomen.

Als je dit leest, zijn de Vengaboys bezig met het schrijven en produceren van veel nieuwe muziek. Verwacht geen kopie van de vroegere Vengaboys sound, anderen hebben die sound overgenomen.

De eerste gloednieuwe single 'Rocket To Uranus’ feat. Perez Hilton wordt deze zomer wereldwijd gelanceerd. Daarna zal meer volgen.

Europa's Nr.1 Party Act is terug!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Vengaboys

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vengaboys kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.