Presentatrice Daphne Deckers

Presentatrice Daphne Deckers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentatrice Daphne Deckers.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Daphne is een zeer gewaardeerde auteur van boeken als ’De Geboorte van een Gezin’, ‘De Geboorte van een Moeder’, ‘Opwaartse druk’ en ‘Pedagoochelen’. Daphne verkocht meer dan 800.000 boeken!

Daphne is te zien bij RTL als presentatrice van 'Hollands Next Top Model'.

U kent Daphne Deckers o.a. van : " Big Brother ", " Hollands Next Top Model ", " Reisgids " en " TV Woonmagazine ".

Daphne is beschikbaar voor lezingen over ouderschap en als presentatrice op (zakelijke) evenementen.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentatrice Daphne Deckers?

Voor meer informatie over Presentatrice Daphne Deckers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentatrice Daphne Deckers

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31059 mensen

Specificaties van Presentatrice Daphne Deckers

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Presentatrice Daphne Deckers

Daphne Muriël Deckers werd geboren op 10 november 1968 in Nijmegen. Al tijdens het atheneum zette ze haar eerste stappen in tvland bij Club Veronica. Daphne heeft ook de HEAO Communicatie gedaan.

Al gauw werd Daphne topmodel, ze liep wereldwijd over de catwalk.
Daphne presenteerde de ‘Top 20’ op RTL-Véronique. Later heeft Daphne o.a. ‘Veronica Reisgids’, ‘Veronica Computer Magazine’, ‘Robijn Fashion Award’, en ‘Miss Beautiful Black 1998’ gepresenteerd. Verder had ze een rolletje in de VPRO serie ‘Bed & Breakfast’. Bij ‘The Young One’ presenteerde Daphne ‘V-models’.

Daphne speelde in de Amerikaanse mini-serie ‘Remember’ en in de film/tv-serie van ‘All Stars’. Ook had ze een rolletje als PR-babe in de Bond film ‘Tomorrow Never Dies’. Maar zoals Daphne zelf zei: “een kleine rol in een Bond film bestaat niet!".

En dan is er de overbekende commercial, waarin Marco Borsato liever een zak chips eet dan een date met Daphne. In het boek 'Mijn leven als fotomodel' schrijft Daphne over haar ervaringen in de keiharde wereld van de showbizz. Daphne presenteerde in 1999 samen met Rolf Wouters de eerste serie ‘Big Brother’ bij Veronica.
Daphne Deckers heeft in het voorjaar van 2003 het programma ‘101 vrouwen’ bij RTL4 gepresenteerd.

Daphne schrijft wekelijks een column in de Weekendbijlage van de Telegraaf. Ze heeft een aantal boeken geschreven, zoals ‘De Geboorte van een Moeder’,’De Geboorte van een Gezin’ en ‘Opwaartse druk’. Ook schreef ze: 'De leeuw en de aap', een sprookjesachtig boek gebaseerd op oude fabels uit India, Maleisië, Afrika en Egypte. Ook schrijft Daphne kinderpoëzie, zoals het boekje ‘De Verschrikkelijke IJstaart’ en meer versjes uit de keuken". Haar nieuwste boek heet ‘Pedagoochelen’ over de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van vier-, vijf- en zesjarigen. In totaal zijn er inmiddels meer dan 800.000 boeken verkocht van Daphne Deckers.

Tevens schrijft Daphne een column in Dagblad De Telegraaf en voor Readers Digest. Daphne is beschikbaar voor lezingen over ouderschap en als presentatrice op (zakelijke) evenementen. Daphne is te zien bij RTL als presentatrice van 'Hollands Next Top Model'

Daphne en tennisheld Richard Krajicek vormen een gezin met hun dochtertje Emma (maart 1998) en hun zoontje Alec (mei 2000).
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Presentatrice Daphne Deckers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentatrice Daphne Deckers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.