Nance keert terug bij eurodancegroep Twenty 4 Seven

22/11/2019

Zangeres en presentatrice Nance keert terug bij eurodancegroep Twenty 4 Seven en gaat samen met Jacks & Hanks weer optredens verzorgen met de bekende hits! Nance maakte tussen 1989 en 1996, dé gloriejaren van Twenty 4 Seven, deel uit van de succesvolle formatie en scoorde wereldhits met o.a. Slave To The Music, I Can't Stand It, Is It Love en Take Me Away. 
 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want Nance miste het optreden met de nummers van Twenty 4 Seven

"Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen. Ook zag ik mijn collega’s optreden op 90's festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan", aldus de zangeres. 

Na een kleine reünie met haar 90's collega's Captain Hollywood, Jacks en Hanks afgelopen zomer ging het balletje rollen

"Het toeval wilde dat Ruud van Rijen me in die periode heeft gevraagd of ik weer onder de naam Twenty 4 Seven zou willen optreden. Voor mij was 1 en 1 dus 3 in dit geval", vervolgt Nance, die niet kan wachten om weer te gaan optreden. "Ik mag weer de hits zingen waar ik me zo bij thuis voel en waar iedereen mij van kent en ook nog eens op het podium staan met de 2 liefste collega’s die ik ken. Wij kijken er alle drie enorm naar uit om het publiek weer te omarmen en mee terug te nemen naar de 90's en te genieten van de geweldige muziek uit die tijd."

Het trio gaat optreden onder de naam Twenty 4 Seven ft. Nance, Jacks & Hanks 

Vanaf maart 2020 zal het trio wereldwijd gaan optreden. Zo'n tien jaar geleden maakte de formatie van producer Ruud van Rijen een comeback met rapper Stacey Seedorf en zangeres Lianne van Groen. Zij blijven ook gewoon optredens verzorgen, maar dan onder de naam Twenty 4 Seven ft. Stay-C & Li-Ann. 
 
Twenty 4 Seven is een project van Ruud van Rijen en kende door de jaren heen verschillende vocalisten en rappers. In 1993 en 1994 was Twenty 4 Seven samen met 2 Unlimited de meest succesvolle eurodancegroep ter wereld en kreeg daarvoor de Nederlandse exportprijs. Twenty 4 Seven verkocht wereldwijd namelijk ruim 18 miljoen geluidsdragers en sleepte hiermee vele gouden en platina platen in de wacht. 
 
 

Boeking of een optie plaatsen voor Twenty 4 Seven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Twenty 4 Seven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.