Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Twenty 4 Seven.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinds 1993 wereld bekend met hoge noteringen

Ruud van Rijen was de eerste producer die een mannelijke rapper combineerde met een zangeres. Deze formule werd later veelal in de dancemuziek ook gebruikt door andere hit scorende acts, waaronder 2 Unlimited, 2 Brothers On The 4th Floor en Culture Beat.

In 1993 werd ‘Slave To The Music’ geschreven. Dit nummer bleek een schot in de roos en was de doorbraak voor Twenty 4 Seven wereldwijd. Het nummer, waarin Stay-C en Nance te horen waren, werd een wereldhit en bereikte in vele landen de hoogste regionen in de hitlijsten.

Vele grote hits volgden

‘Is It Love’, ‘Take Me Away’, ‘Leave Them Alone’, ‘Oh Baby’. Allen gezongen door Stay-C en Nance. In 1993 en 1994 was Twenty 4 Seven samen met 2 Unlimited de meest succesvolle eurodance-groep ter wereld en kreeg daarvoor de Nederlandse exportprijs. Twenty 4 Seven verkocht wereldwijd namelijk ruim 18 miljoen geluidsdragers en ontvangen hiervoor vele gouden en platina platen.

Boeken of een optie plaatsen voor Twenty 4 Seven?

Voor meer informatie over Twenty 4 Seven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Twenty 4 Seven

Deze act is bekeken door 17475 mensen

Specificaties van Twenty 4 Seven

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief B-set / M-set