Andre Pronk

Andre Pronk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andre Pronk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Andre Pronk is geen zanger, hij entertaint op zijn eigen ludieke wijze u en uw klanten. Het is lachen, gieren, brullen en een bijzonder vermakelijke toevoeging voor de gezellige avond.

Laat het dak er af gaan, laat uw klanten bulderen van de lach en meezingen op de grootste Hollandse hits die Andre op zijn eigen ludieke wijze ten gehore zal brengen. "Wat ben je lelijk van dichtbij", "Ik zal dansen op je bruiloft", "Vrienden voor het leven", "Als sterren aan de hemel staan" en nog vele andere bekende Nederlandse hits.

Andre Pronk bekend geworden door diverse TV optredens

André Pronk: De Koning van de Lach!

Bekend geworden door zijn diverse TV-optredens en ludieke acties in Idols en X-factor in 2006, is André een graag geziene zanger-entertainer op feesten en partijen.
André is volledig ingeburgerd in de Nederlandstalige wereld, en hij behoort ontegenzeggelijk tot de bekendste artiesten in ons land. Hij is uitgegroeid tot een professioneel entertainer.

En dat is te merken, al snel heeft hij de gasten op zijn hand en barst de locatie uit haar voegen. André neemt ze mee. Zingend, dansend en met een aantal vanzelf groeiende polonaises.
Spontaan, leuk, gezellig en ALTIJD met een lach! Naast de, inmiddels veel, uitgebrachte singles, verzorgt André zowel in Nederland als in
België een aantal radioprogramma's. Als u de GARANTIE wilt hebben voor een geslaagd feestje: draai er dan niet omheen! Boek André!


Zijn motto: "ER IS GEEN FEEST ALS ANDRE NIET IS GEWEEST!"

Boeken of een optie plaatsen voor Andre Pronk?

Voor meer informatie over Andre Pronk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andre Pronk

Deze act is bekeken door 19467 mensen

Specificaties van Andre Pronk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: exclusief reiskosten