Andre Pronk

Andre Pronk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andre Pronk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Andre Pronk is geen zanger, hij entertaint op zijn eigen ludieke wijze u en uw klanten. Het is lachen, gieren, brullen en een bijzonder vermakelijke toevoeging voor de gezellige avond.

Laat het dak er af gaan, laat uw klanten bulderen van de lach en meezingen op de grootste Hollandse hits die Andre op zijn eigen ludieke wijze ten gehore zal brengen. "Wat ben je lelijk van dichtbij", "Ik zal dansen op je bruiloft", "Vrienden voor het leven", "Als sterren aan de hemel staan" en nog vele andere bekende Nederlandse hits.

Andre Pronk bekend geworden door diverse TV optredens

André Pronk: De Koning van de Lach!

Bekend geworden door zijn diverse TV-optredens en ludieke acties in Idols en X-factor in 2006, is André een graag geziene zanger-entertainer op feesten en partijen.
André is volledig ingeburgerd in de Nederlandstalige wereld, en hij behoort ontegenzeggelijk tot de bekendste artiesten in ons land. Hij is uitgegroeid tot een professioneel entertainer.

En dat is te merken, al snel heeft hij de gasten op zijn hand en barst de locatie uit haar voegen. André neemt ze mee. Zingend, dansend en met een aantal vanzelf groeiende polonaises.
Spontaan, leuk, gezellig en ALTIJD met een lach! Naast de, inmiddels veel, uitgebrachte singles, verzorgt André zowel in Nederland als in
België een aantal radioprogramma's. Als u de GARANTIE wilt hebben voor een geslaagd feestje: draai er dan niet omheen! Boek André!


Zijn motto: "ER IS GEEN FEEST ALS ANDRE NIET IS GEWEEST!"

Boeken of een optie plaatsen voor Andre Pronk?

Voor meer informatie over Andre Pronk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andre Pronk

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43204 mensen

Specificaties van Andre Pronk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Andre Pronk

André Pronk is één van Neerlands graag geziene zangers/entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen. Zo werd hij mede door zijn aanstekelijke lachen de ongekroonde Koning van de Lach.

!!! ER IS GEEN FEEST ALS ANDRÉ PRONK NIET IS GEWEEST !!!

In 2014 deed André nog meer van zich spreken en wel met zijn unieke tatoeage-acties bij oa. het wereldrecord radio maken van Giel Beelen en tijdens het WK in Brazilie met Louis van Gaal en de legendarische Robin van Persie-snoekduik.
Hiermee werd hij in meer dan 60 landen bestempeld als de nieuwe Tattooman van Nederland. Ook zijn eigentijdse WK-hit ‘Oranje Oranje’ werd veel gedraaid op radiozenders en door DJ’s. André heeft ook gefigureerd in diverse reclames (oa. BNN, Remia), tv-series (oa. Opsporing Verzocht, De Prooi, Ramses) en films (oa. Sunny Side Up, Reunie).

André is te boeken voor diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld: figurant/acteur, bingodraaier, zanger en organisator.

Momenteel is Andre een vaste wekelijkse gast in een Belgische radioshow van Studio Brussel, met oa. Andre’s Moppentrommel. In Belgie zal Andre populairder worden.

André treedt op in Nederland en Belgie, en zorgt met zijn Nederlandstalige feest-repertoire voor geslaagde feesten en partijen. In te huren voor volwassen evenementen met ‘André Pronk & Friends’ of voor kinderfeesten met ‘André 4 Kids’, maar ook met ‘André Pronk Crazy Bingo’, een avondvullend muziekprogramma met leuke prijzen.

Ieder jaar kwam André Pronk uit met een aantal hilarische singles, oa. ’‘Ik Ben Niet Dik Maar Zwaar Geschapen’, ‘Het Tietenlied’, ‘Poesje Van De Buurvrouw’. Dit jaar komt André uit met de après-ski hit ‘Ik Ga Voor Goud’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Andre Pronk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andre Pronk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.