Biografie van Big Black en Beautiful

Big, Black & Beautiful bestaat uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot & Michelle David. Deze Sisters of Soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs de meest legendarische Girl Groups aller tijden, zoals The Supremes, The Three Degrees en Sister Sledge. Maar ook hedendaagse Girl Groups zullen de revue passeren.

De onverbeterlijke nummers van deze gouden soul groepen zullen de optredens tot een zinderend feest van herkenning maken. Rocq-E, Lucretia & Michelle zullen op een muzikale, maar soms ook komische wijze vol showmanship hun eerbetoon brengen aan de dames die voor een groot gedeelte het muziekbeeld van de afgelopen decennia bepaalden. Het einddoel is duidelijk: het dak moet er af.

Big, Black & Beautiful zal in het theaterseizoen 2002-2003 een tournee maken langs de Nederlandse schouwburgen. Als voorproefje op deze theatertour is B,B&B deze zomer te bewonderen op verschillende zomerfestivals, waaronder de Parade en de Amsterdamse Uitmarkt. Ook zullen de drie diva's Radio & TV promotie doen om de aandacht te vestigen op deze nieuwe theaterproductie.

Naast de theatertour zijn Rocq-E, Lucretia & Michelle als B, B&B ook te boeken voor optredens in het land. Net als tijdens de theatervoorstellingen zullen zij ook uw evenement van een wervelend en soulvol optreden voorzien.

Wat maakt B, B & B zo speciaal?

Redenen te over, want we hebben het hier over de drie beste Soul zangeressen van Nederland, die de beste songs van de wereld gaan zingen en er één groot feest van gaan maken. Dit alles in een entourage van pure glitter and glamour met schitterende kostuums en waanzinnige kapsels.

Big, Black & Beautiful belooft een waar spektakel te worden. U zult ogen en oren tekort komen. En er zit niet veel anders op dan uit volle borst met deze souldiva 's mee te zingen, te dansen en te swingen totdat… inderdaad het dak eraf is!