Kinderprogramma voor Gerard Joling

23/06/2011

Gerard Joling werkt aan een kinderprogramma. 'Ik kan nog niet precies de inhoud verklappen, maar het wordt een beetje een combinatie van de Moppentrommel en Praatjesmakers. Twee programma's die altijd heel goed hebben gescoord,' vertelt Joling in weekblad Privé.

Kruising tussen Moppentrommel en Praatjesmaker

Praatjesmakers werd altijd bij de NCRV uitgezonden, maar met het vertrek van Jochem van Gelder lijkt die titel te zijn vergaan. De Moppentrommel was vast onderdeel van de Miniplaybackshow, het populaire programma dat gespresenteerd werd door Henny Huisman, zo meldt Zappen.blog.nl.

Joling: 'Het succes was vooral ook te danken aan de presentatoren Henny en Jochem, die de kinderen op zo'n bijzondere manier wisten te benaderen dat ze er alles uitkregen. Het lijkt me dan ook heel verstandig om even bij Henny langs te gaan om wat goede tips van hem te krijgen. Hij is toch wel dé grote kindervriend.'

Het programma is bedoeld voor het nieuwe tv-seizoen. SBS 6 presenteert waarschijnlijk volgende maand zijn plannen voor het najaar.

Bron: AD

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.