Nieuw Album Gerard Joling: 'Dit Ben Ik' is een Feit!

22/11/2023

Afgelopen vrijdag onthulde Gerard Joling zijn langverwachte album, 'Dit Ben Ik'. Na een periode van zeven jaar is de zanger terug met een verzameling eigentijdse muziek en de vertrouwde Gerard Joling sound die zijn fans kennen en liefhebben.

Een Terugkeer na Zeven Jaar

In de aanloop naar de coronacrisis dook Gerard met een getalenteerde groep singer-songwriters de studio in om nieuw materiaal op te nemen. Het resultaat is een album vol eigentijdse klanken en authentieke Gerard Joling nummers. Voor Gerard is 'Dit Ben Ik' niet alleen een terugkeer naar de muziekscene, maar ook een persoonlijke verklaring.

Dit Ben Ik: Eigentijds en Vertrouwd

Het nieuwe album draagt de naam 'Dit Ben Ik', wat perfect de essentie weergeeft. Gerard wilde een verzameling nummers creëren die zowel eigentijds als authentiek Gerard Joling zijn. Het album belooft een muzikale reis te zijn die de luisteraar meeneemt door verschillende emoties en stijlen.

Gerard Joling: "Een Album van Mij, Voor Mijn Fans"

Over zijn nieuwe album zegt Gerard: "Dit album is een stukje van mezelf, een cadeau aan mijn fans die al die jaren zo trouw zijn gebleven. Ik hoop dat 'Dit Ben Ik' net zo'n speciale plek in hun hart zal krijgen als het in het mijne heeft."

Nu Beschikbaar op Alle Streamingplatforms

'Dit Ben Ik' is nu beschikbaar op alle streamingplatforms. Laat je meevoeren door de unieke klanken van Gerard Joling en ontdek het nieuwe hoofdstuk in zijn muzikale reis.

Wil je een bekende artiest boeken? Informeer naar de mogelijkheden bij JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Joling

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Joling kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.